New In: ALM Jewelry

Dugo sam imala averziju prema nošenju zlatnog nakita. Par poslednjih modnih sezona vratile su na velika vrata ne samo zlatnu bižuteriju, već i samo zlato, te se i moja averzija pretočila u čistu opsesiju. Stoga, ne čudi što sam nakon darežljive ponude vlasnice brenda ”ALM Jewelry’‘ da odaberem nekoliko komada nakita iz njihovog asortimana, a sve kako bi se i moji čitatelji upoznali sa njihovom ponudom, rešila da se odlučim za sjajne komade pozlaćene argentinskim četrnaestokaratnim zlatom. Jednu od njihovih narukvica, mogli ste da vidite i u jučerašnjem postu. Ostatak vas očekuje na fotografijama ispod. Nakit je jedan od onih elemenata svakog outfita koji daje onaj završni dodir, povlači finalni potez i podiže sve na jedan viši nivo. Stoga, uložite u vaš nakit ako ne isto, onda barem približno koliko u same komade garderobe. Time će i vaša pojava biti kompletna. Do idućeg posta…Vaša B.
For a long time, I was not so into gold jewelry. But this last few fashion seasons made this trend more than desirable. So my aversion has become an obsession. After an amazing opportunity to choose some of the pieces from ”ALM Jewelry” brand, I decided to refresh my jewelry collection with a few golden pieces, and one silver. One of the bracelets from this amazing brand, you could have seen in the last post. The rest of it you’ll see on photos below. Jewelry is one of those things that can put the final touch on your outfit and your total look. So, invest in your jewelry collection, as much as in your clothes. Until next post, greetings to all! Yours, B.

 

01

02
> 14k Gold Filled Bracelet And Woven With Black Beads <
03
04

 

05
06a

 

 

07
08
> Silver Bracelet Maria Laura <
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

30 Responses

 1. Pravilo je kazu, da zlatan nakit vise stoji plavusama, a srbrni crnkama. I ima logike. 🙂

 2. To se i meni dogodilo ove sezone,
  iz averzije prema zlatu, u totalnu opsesiju!:)))
  Ali svaka čast na fotkama, čista umetnost!!!
  Narukvice su prelepe, posebno mi se dopada druga po redu!:)

 3. Prelep nakit!
  Secam se jednog tvog posta gde si predstavila neke detalje iz svoje sobe, koji me je prosto očarao, a ovaj posetio na taj post. Volela bih kada bi po uzoru na neke strane blogerke slikala svoj zivotni prostor, jer sam sigurna da je i on stilizovan, kao i ti sama…
  Sigurna sam da bi te slike bile hit na drustvenim mrezama…

  1. Hmmm…za sada tako nešto nemam u planu…Iskreno, jako volim svoj dom i način na koji je sređen, ali svako širenje njegovih fotografija, videla bih kao preterano izlaganje svoje privatnosti, što mi ipak nije cilj. Hvala na lepim rečima u svakom slučaju!!!
   Veeeeliki pozdrav! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *