New In: Bags+Special News

14

Volim ”New In” postove. Što zbog (očigledno) novih komada, što zbog prilike da se poigram sa fotografijom – mojom sve većom strašću direktno proisteklom iz bavljenja blogovanjem. Stoga, danas za vas kratki pregled torbi koje su tokom protekle nedelje stigle na moju adresu. Stilski toliko različite, a opet podjednako uklopive u moj stil. Uživajte!
P.S. Na kraju posta čeka vas obaveštenje o vrlo zanimljivoj aktuelnoj akciji ”Stilizuj se u Ušću” u kojoj svi  zainteresovani maturanti mogu osvojiti sjajnu nagradu. Skrolujte!

I love ”New In” posts. Not just because of (obviously) new pieces, but also because of the opportunity to play around with photography – my growing passion. So, in this post, a short overview of the new bags that arrived at my address during the last week. Stylistically so different, yet equally-fitting to my style. Enjoy!

15
16
 Newspaper Print Shoulder Bag (ivory) from Oasap.com

 

17
17a
Elegant Retro Handbag from Oasap.com 
18
19

 

Gold sequin bag from Tašnarija
20
21
I za kraj, jedna od najposebnijih tašni koju posedujem.
Naime, verujem da ste već upoznati sa akcijom Tašnarije u kojoj su domaće modne blogerke imale specijalnu priliku da dizajniraju svoju verziju Tašnarija torbe. Kako sam dugo tragala za idealnom animal ”pismo” tašnom, rešila sam da upravo to i bude tema mog dizajna i voila… Pred vama je rezultat! Nadam se da vam se dopada! Ukoliko je tako, pišite na tasnarija@gmail.com  i naručite svoj primerak. Veliko hvala Tašnariji na ovoj prilici!
Animal+black bag design by me for Tašnarija find it HERE!
A sada koja reč o najavljenoj akciji Stil Magazina i šoping centra ”Ušće”:
Vest
Stil magazin i Ušće shopping centar organizuju akciju „Stilizuj se u Ušću” od 7. do 21. maja, u kojoj će maturanti imati priliku da dobiju vredan vaučer od 750 evra za nezaboravan šoping. 
Svi zainteresovani maturanti mogu učestvovati u ovoj akciji tako što će na Fejsbuk fan page-u Stil magazina ili Ušće shopping centra napraviti svoju idealnu matursku kombinaciju u specijalnoj FB aplikaciji koja nosi ime ove akcije. Na Fejsbuk profilima Stil magazina i Ušće shopping centra pogledajte uputstvo kako da osmislite idealan stajling za veče koje ćete zauvek pamtiti. Vaša odabrana kombinacija biće objavljena na Fejsbuku, a najveći broj „lajkova” može vas dovesti u deset finalista. 
Modni žiri Stil magazina odabraće 21. maja dva pobednika, koji osvajaju vaučer od 750 evra za šoping iz snova. 
Srećno svim učesnicima!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

33 Responses

  1. Super su sve torbe,ali ova poslednja,koju si dizajnirala za Tasnariju je zaista divna. Sigurna sam da ce da bude u mojoj sledecoj narudzbi kod njih 🙂

  2. Prelepe su sve, meni sutra stize ista sljokicava. Znala sam da ce mi se torbica koju ces ti dizajnirati za Tasnariju svideti, moracu uskoro da je narucim :))

  3. Hvala ti puno na pomoci! Moram te pitati i kako da stavim google friend connect. Povukli su to sa sajta, a volela bih da postoji nacin da to stavim – znas li mozda kako? Ima li nneku sifru ili tako nesto?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *