New In: Converse Sneakers

03
Verujem da se sećate da sam vam u jednom od prethodnih ”Preporuka” postova, pisala detaljnije o sjajnom online kutku, za sve ljubitelje dobre obuće i praktične kupovine, sajtu sportizmo.rs. Tragajući za idealnim parom dubokih, kožnih Converse patika, naišla sam na pomenutu adresu, za koju se kasnije ispostavila da pripada prvoj online prodavnici obuće u Srbiji. Kao neko ko zaista voli online kupovinu, a prezire gužvu tržnih centara, bookmark sportizimo prodavnice, nametnuo se kao logično rešenje. Koji dan kasnije, imala sam priliku da se uverim da se pored preglednog sajta sa vrlo jakom ponudom, sportizmo.rs može pohvaliti i odličnom uslugom u samom procesu trgovine. Uz kutiju mojih novih Conversica (videćete ih detaljnije na fotografijama koje slede), stigla je i kartica sa 5% popusta na sve sledeće kupovine. Ukoliko ste i sami u potrazi za novim parom patika, čizama, cipela, skoknite do sportizmo.rs. Verujem da vam je iz svega navedenog već jasno zašto vam to preporučujem. A sada, čekam vaše komentare na moje nove patike. Do idućeg posta, veliki pozdrav za sve! Vaša B.

New Converse sneakers bought in the first online shoe store in Serbia, sportizmo.rs, is here! I love them so much, mostly because of the amazing color, the lovely zipper detail, and the material they made of (leather). How do you like them? I am waiting for your impressions! Until the next post, greetings to all! Yours, B.

 

01

04
05
02
06

 

ph. Divine World of Fashion
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

23 Responses

 1. jao Branislava sta ti sve neces da reklamiras. samo zbog poklona spobzora i pises imam takav utisak.

  1. Hmmm, razmišljala sam o takvom postu, ali rekla bih da ste većinu moje obuće već videli te da vam ne bi bio isuviše interesantno…Mada, ko zna…Možda se i odlučim… Hvala na predlogu! 🙂
   Veliki pozdrav!

  2. Branislava da li bi mogla da napišeš koja je veličina ovih converse patika i koliko im je gazište odnosno koja je dužina tvojih stopala u cm? Naručila bih, ali se dvoumim oko broja…moje gazište je 25cm.
   Hvala! Pozdrav!

  3. Draga, moje gazište je 24.5 cm i nosim 39 broj. Uvek kada uzimam Starke uvek je isti broj, tako da su vrlo pouzdani kada su brojevi u pitanju. Možda je najbolje da ako već imaš starke pogledaš koji im je broj i upravo taj uzmeš. Eto, nadam se da sam pomogla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *