New In: Neon Necklaces

Nadam se da vam još jedan ”New In” post u manje od nedelju dana neće biti isuviše, ali sam zaista imala ogromnu želju da vam pokažem nove dve ogrlice za kojim sam tragala jako, jako dugo.

Obe su iz više nego aktuelne neon priče, koja se ovog proleća vrlo brzo sa garderobe prenela i na nakit. Doduše, prva ogrlica koju ćete videti, inače kupljena u prodavnici bižuterije ”Sjaj” (Vojvode Stepe 251) prvobitno je u potpunosti bila srebrna. Inspirisana ovom H&M ogrlicom, rešila sam da se malo poigram sa neon žutim lakom, nakon čega sam dobila verziju koju vidite na slikama. DIY savet: stari nakit osvežite sa par kapi laka za nokte!
Sledeća ogrlica je poklon divne Olje i Bojane koje stoje iza Bolja Accessories Design-a. Potpuno sam oduševljena njihovim i više nego aktuelnim modelima i vrlo kvalitetnom i preciznom izradom. Devojke, svaka čast!
Do idućeg posta, veliki pozdrav i poljubac za sve! Vaša B.
I hope you will not think that two ”New In” posts in less than a week are too much, cause I really wanted to show you my two new necklaces for which I was looking for very long time.
Both are from the current neon story. However, the first necklace you will see was originally completely silver. Inspired by this H&M necklace, I decided to play around with the neon yellow nail polish, after which I got the version you’ll see in the pictures. DIY advice: refresh old jewelry with a few drops of nail polish!
The other necklace is a gift from wonderful girls behind Bolja Accessories Design.
Until the next posts, big kiss and greeting for all… Yours, B.

 

02

01
03
04
06
05
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

44 Responses

 1. mislim da sam prvu videla kod tebe na instagramu, i bila ubedjena da je H&M, bravo brano, super ideja! I druga je prelepa!

 2. Odlične su ogrlice, naročito prva i sviđaju mi se neon detalji 🙂
  Ja takođe sve što mi dosadi menjam lakom za nokte 😀

 3. Odlicni fotosi B. Prvu ogrlicicu sam videla jos pre i zaboravih da te pitam da li su to Kinezi brze-bolje bili inspirisani H&M ogrlicom ili… 🙂
  M&ja bojuckamo kao lude,sve sto nam od kristala dodje pod ruke 🙂
  Super ideja i odlicno izgleda! <3
  Bolja Accessories Design su diiivni skroz! Ja jos biram… 🙂
  :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *