Nicola’S & Ines Atelier: saradnja kojoj aplaudiram

Neke od najdražih postova i fotografija Jovana i ja smo napravile na najspontaniji mogući način. Bez priprema, plana i mnogo logistike. Ovaj post uvrštavam u tu grupu. Boja mog lanenog odela i detalji sa primesama zlatne, podsetile su Jovanu na ambijent zgrade u kojoj se nalazi Aero klub i bez ikakvog predumišljaja uputile smo se tamo. Trebalo nam je čitavih 20 minuta i jedan kraći razgovor sa menadžerom da dobijemo krajnji rezultat koji je pred vama.

Na ruku nam je išla i fotogeničnost outfita čija je bež nijansa u prvi mah da delovala kao izazov jer komadi u bledim, neutralnim tonovima umeju da budu nezahvalni za fotografisanje. Srećom, to ovde nije bio slučaj.

Posredi je, inače, Nicola’S odelo iz SS 2019 kolekcije koja je realizovana u saradnji sa dizajnerkom Ines Janković. Reč je o dugoročnijoj saradnji koja je, kako su mi rekli iz samog brenda, donela odlične rezultate. Kada vidite kolekciju, bude vam jasno zašto. Karakterišu je moderni, neustaljeni, a opet nosivi krojevi, odlični materijali, kvalitetna izrada, zanimljiv kolorit. Način na koji su se Ines Atelier i Nicola’S dopunili trebalo bi da posluži kao edukativni primer čitavoj domaćoj modnoj industriji. Dve naizgled nespojive strane, svaka verna svojim osnovama, a opet prilagođena onoj drugoj, vernim mušterijama, ali i nekim novim kupcima. Ako mene pitate, ova saradnja predstavlja izvanredan potez brenda Nicola’S i odličan način da se brend ponovo nađe u žiži interesovanja. Srećna sam što sve više domaćih brendova uspeva da se priključi surovoj modnoj trci i da pored kvaliteta, karakterističnog za domaće proizvođače, ponudi i modernije krojeve, aktuelan kolorit i primesu svetskih trendova.

Iz sveg srca navijam za njih i domaću modnu industriju u celosti. Ovaj post je samo jedan od načina da to i javno pokažem. Iskreno se nadam da je ovo tek početak jedne nove etape u savremenoj istoriji srpske modne scene u kojoj će veza između komercijalnih brendova i poznatih dizajnera postati pravilo, a ne izuzetak.

Uz tu želju, pozdravljam vas do iduće modne Brana’s Divine World priče…

 

nosim: pantalone: Nicola’s & Ines Atelier; sako: Nicola’s & Ines Atelier
sandale: RESERVED; torba: MY LOVELY BAG; rajf: H&M; nakit: H&M, COS, CLUSE;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ

*ovaj post nije sponzorisan

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.