OUTFIT POST: formalno-ležeran spoj braon i zelene

U dva slobodna dana između ljubljanske i banjalučke avanture (o kojima će biti reči u narednim postovima, a koje ste inače uživo mogli da pratite na Facebook stranici mog bloga i mom Instagram profilu), Jovana i ja smo nekako uspele da u gomili obaveza koje je trebalo završiti nakon jednog a pre drugog puta, ukrademo pola sata i napravimo današnji outfit post. Nije bio planiran, ali kako sam bila zadovoljna krajnjim rezultatom moje ”Šta danas obući?” misije, odlučih da isti zabeležmo u pauzi između dva sastanka.

Osnova krajnje jednostavna i krajnje jesenja – svetlobraon džemper iz aktuelne i najnovije ponude radnje Cream of Scandinavia i nekoliko sezona stare (ali iz nekog čudnog razloga retko nošene) Massimo Dutti farmerice u najdivnijoj zelenoj nijansi. Preko Zarin kaput, uzet prošle godine, a na nogama prolećni favorit koji se odlično pokazao i u jesenjim okolnostima – Ecco mokasine. Posebnu pažnju skrećem na kožnu torbu uzetu u Ofinger radnji, koja predstavlja komad idealan za sva godišnja doba, prilike i povode. I na kraju, apsolutno najdraži komadi nakita – oni koje potpisuje divna Bilja, koja stoji iza studija Glina.

Kao što napisah – krajnje jednostavan i krajnje jesenji spoj. Na momente formalan, na momente ležeran. I baš zato, meni nekako baš fin i drag. A za vas, nadam se, inspirativan. Ako ništa drugo onda po pitanju kolorita.

Do idućeg javljanja, najlepše vas pozdravljam i želim što ušuškanije i što komotnije ovo nedeljno, kišno veče. Vaša B.

jt__7290
jt__7303 jt__7338 befunky-collage-02 jt__7318 jt__7280 befunky-collagejt__7306  jt__7301 jt__7342 jt__7344jt__7282

wearing: sweater: CREAM OF SCANDINAVIA; pants: MASSIMO DUTTI; coat: ZARA; loafers: ECCO;
bag: OFINGER STORE; watch: TOMMY HILFIGER; ring & earings: STUDIO GLINA;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

4 Responses

  1. Divna si Brano, još ljepša uživo. Drago mi je da sam te srela i upoznala u Banja Luci. Blog ti je jako kvalitetan, sadržajan i prilagodjen nama u kasnim dvadesetim. Prava mala poslastica nakon napornog dana. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *