Outfit post: ”Kompletirano” izdanje

Volim komplete. Da, mislim na one modne. I oduvek sam ih volela. Baš kao i kombinezone. Nikada nisam razumela zašto. A nisam se mnogo ni preispitivala. Samo sam se prepuštala svojoj ljubavi prema ”kompletiranim” komadima, njihovoj praktičnosti ali i efektnosti. Tim osećanjima vodila sam se i pri izboru svog rođendanskog outfita, čiji ste delić mogli da vidite u rođendanskom postu (na račun kojeg i dalje stižu predivni komentari, i hvala vam na tome!). Deo je H&M Trend linije (dostupne isključivo u radnji u Knez Mihailovoj ulici) u kojoj, primetili ste, redovno pronalazim komade koji odgovaraju mom stilu i modnom senzibilitetu. Pomenuti komplet jedan je u nizu dokaza za to. Specifičan kroj, zanimljiv materijal, upečatljiv ”bar-kod” print u crno-beloj nijansi: sve kao poručeno za priliku za koju je komplet bio namenjen. Ali i za novi outfit post, jer nisam mogla da odolim a da vam ovo izdanje ne prikažem u celosti.

Priuštivo je a efektno, specifično a zapravo krajnje jednostavno. Zato, drage moje, ako se ukaže prilika za kakvo modno eksperimentisanje, evo mog predloga. Pažnju posebno skrećem na trenutno omiljene komade nakita fantastičnog domaćeg brenda Koishi Lamat. Ujedno, zahvaljujem timu hotela Maccani na gostoljubivosti i prilici da scenografija ovog posta bude upravo jedan od njihovih apartmana. A vas pitam šta mislite o mojoj trenutnoj frizuri i njenoj dužini? Da li da ostajem na njoj, vraćam se na kraću varijantu ili da pak nastavim da puštam kosu? Volela bih da čujem vaše utiske.

Pre nego vas prepustim fotografijama i komentarima, izuzetno mi je zadovoljstvo, a bome i čast, da sa vama podelim sigurno najdraži intervju koji sam dala u prethodnih 6 godina. Reč je o intervjuu za emisiju ”Inspiracija dana – inspiracija noći”, čiji je autor Žana Pantelić, divna dama sa kojom je bilo neizmerno zadovoljstvo porazgovarati. Dotakli smo se najrazličitijih tema: od blogovanja, preko novinarstva, knjiga, muzeja, slikarstva i pozorišta do anksioznosti i samopouzdanja. Uživala sam od prvog do poslednjeg minuta ovog intervjua, a nadam se da će to biti slučaj i sa vama, ukoliko se odlučite da pogledate i poslušate naš razgovor.

Do idućeg posta… Vaša B.

JT__1163 JT__1171 JT__1148
JT__1240

JT__1184 JT__1318JT__1253 JT__1097 JT__1084 JT__1105 JT__1227JT__1247JT__1118JT__1166JT__1242

wearing: suit: H&M Trend; shoes: NINE WEST; earing & ring: KOISHI LAMAT; choker: ASOS;
location: Maccani Luxury Suits
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post je urađen u saradnji sa H&M Srbija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

10 Responses

  1. Draga moja Brano, sada sam odgledala ceo intervju! Ti si božanstvena. Odusevljena sam koliko si ti kvalitetna i nacitana osoba! Zaista utices na nas mlade na jaako pozitivan nacin!
   Uzivala sam! <3

 1. Divna Brano , ti si bas onakva osoba kakvu bih voljela imati za prijatelja. What you see is what you get…Lijepa iznutra i spolja!
  Frizura je i zenstvena i seksi , sofisticirana i pomalo rock and roll. Pristaje tvom licu i licnosti.

 2. Brano, frizura je predivna,nemoj nikad da je menjas! A nemoj ni sebe, ti i tvoj online kutak ste prava inspiracija!

 3. Predivne fotografije! Odgledala juce uz dorucak tvoj intervju, cista milina 🙂 A sto se frizure tice, moj glas ide kracoj varijanti (thumbs up x10000) 🙂 Sa kracom kosom si bas skroz drugacija od ostalih, unikat u svetu talasa, lokni, nadogradjenih kosa… Kraca kosa ti fenomenalno stoji uz tvoj ‘personaliti’ 🙂 i nekako si to ti, jedinstvena! 🙂 :*

 4. Divan intervju. Dopadaju mi se sve teme kojih ste se dotakle, naročito tvoj entuzijazam i “zaljubljenost” u život.
  Odri bi bila preponosna što ima takvu naslednicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *