Outfit post: ljubav = leptir

Sa Valentinom Obradović, našom poznatom modnom dizajnerkom, nikada se nisam zvanično upoznala. Ipak, to ni mene ni nju nije sprečavalo da vrlo javno i glasno bodrimo jedna drugu. Ona mene na kontu mog rada na blogu a ja nju na račun ne samo njenog dizajnerskog umeća već i njene pojave, koja me je oduvek oduševljavala i podsećala na neka davna, lepša vremena. Zato sam sa oduševljenjem reagovala na priliku da upravo Valentinu intervjuišem za City Magazine, za koji i dalje sa zadovoljstvom pišem. Tada smo se Valentina i ja virtuelno upoznale, nakon čega smo ostale u redovnom kontaktu. I baš negde, u to vreme, ja sam objavila OVAJ post. Valentina je, videvši ga, shvatila da je haljina koju sam nosila u tom postu jako podseća na model jedne od majici iz njene Love kolekcije. Bila je to majica sa žutim leptirom iznad kojeg je jednostavno pisalo:

love = ljubav
ljubav = leptir

I zaista, nijanse Valentininog leptira bile su identične bojama moje haljine. To smo obe shvatile kao znak. Nekoliko nedelja kasnije na moju adresu je dolepršao Valentinin ”leptir”. I nije bio sam. Stigao je u paru sa još jednim identičnim primerkom, koji je Valentina namenila za sve vas, koji ste redovno uz ovaj blog.

Oduševljena poklonom jedva sam sačekala priliku da ga prošetam beogradskim ulicama. To se i desilo tokom jednog od ovih dana miholjskog leta, uz koje žuti leptir savršeno paše. Ukombinovala sam ga uz klasične Mango cigaret-pantalone i duži blejzer, i moje apsolutno omiljene Zara cipele, koje ovih dana sa guštom šetam. I krajnji rezultata je upravo ispred vas.

Baš kao i prilika da i sami posedujete svog ”žutog leptira”. Sve što je potrebno da uradite jeste da zapratite Love by Valentina FB stranicu i da u komentaru na ovaj post napišete šta vi izjednačavate sa ljubavlju. Autor za mene najlepšeg odgovora dobiće Valentininu ”leptir” majicu (ostatak kolekcije majici, ali i dukseve koji su od skora u ponudi, možete pogledati OVDE). Igramo se do sledeće subote, zato požurite. Želim vam svu sreću i naklonjenu inspiraciju. Do idućeg posta…. Vaša B.

P.S. Pre nego se pozdravimo podsećam vas na fantastičan C-THRU konkurs u okviru kojeg možete da osvojite sjajne nagrade (jedna od njih je i šoping sa mnom u vrednosti od 500 evra 😉 )! Svi detalji vas čekaju na OVOM linku!

jt__3236jt__3338jt__3212jt__3302jt__3336jt__3259jt__3296jt__3250jt__3292 jt__3263 jt__3288 jt__3335 jt__3365 jt__3351

wearing: t-shirt: LOVE by VALENTINA; pants: MANGO; blazer: SHEIN; shoes: ZARA; bag: SISLEY;
sunglasses: TRUSSARDI; watch: TOMMY HILFIGER; ring: JTDOT;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

54 Responses

 1. Ljubav se ne izjednacava ona se zivi…. ona se oseca, ona oduvek postoji, leprsa u nama kao sto leprsa leptir na vetru, u sekundi pre nego sto dodirne latice cveta.

 2. Pozdrav, molim te postavi link sa SheIna za ovaj sako.
  Kombinacija ti je odlicna ali sako je super!

  1. Draga Mae, stavila bih ga svakako, ali sakoa više nema u ponudi 🙁
   I hvala najlepše na lepim rečima! 🙂

 3. Ljubav = kad ti ništa nije teško da uradiš za osobu koju voliš ili za posao kojim se baviš ili za sebe (jer treba voleti i druge, ali i sebe)

 4. love = ljubav
  ljubav = Ja
  Jer Ja jesam ljubav a od ljubavi prema sebi, i ljubav prema svima pocinje! <3

 5. Ljubav = kada prihvatamo sve ono što jesmo sada, i podržavamo ono što želimo postati.

 6. ljubav = kada me moj sin (4 godine), svako vece pre nego zaspi poljubi u jedan pa drugi obraz, a onda i u celo = kao i ja njega 🙂 = moj Sava = moja ‘reka’ srece i ljubavi 🙂

 7. Ljubav je onaj neuhvatljiv osećaj koji žudimo da dotaknemo. Treperavo svetlo koje obasjava dušu. Pojavi se iznenada, nekad na mestu na kojem ga najmanje očekujemo. Kao da baš tu naviše voli da se skriva.

 8. Ljubav je sustina. Ljubav je dusa svakoga od nas. Sve je ljubav, ili njen nedostatak..

 9. Šta vi izjednačavate sa ljubavlju?
  Zaokruži tačan odgovor:
  A. („Nepodnošljiva” lakoća postojanja)x (sjaj u oku)2 = Energija Ljubavi
  B. A
  C. B

 10. Ljubav =svha i smisao postojanja, osećanje koje postaje veće kada se deli. Onaj osećaj apsolutnog mira kada u tišini ležiš pored osobe koju voliš, ili u naručju držiš svoju bebu.

 11. A ZA LJUBAV MILA,NEKO DAVNO REČE,ČAS JE SANTA LEDA,ČAS KO VATRA PEČE.POZDRAV ZA BRANU!

 12. Ljubav je pcelica kao novo sace, prosirivaje gnezda i stvaranje novog prostora za medeni zivot.

 13. Ljubav je muzika. Svaka ljubavna priča ima svoju jedinstvenu melodiju koja se sastoji od ubrzanih otkucaja srca, šuštanja šaputanja, odzvanjanja zajedničkog smeha. Zvuci nežnih poljubaca, otkucaji sata prilikom iščekivanja ponovnog susreta, šuškanje odeće prilikom zagljaja tokom hladnih večeri. Posebno zvono telefona koje se čuje kada te ta draga osoba zove, kuckanje slatkih porukica, vaša zajednička omiljena pesma. Zajednički koraci po snegu, harmonija disanja kad ćutite i zvuci oduševljenja prilikom ugledanja poklona koji je upakovan u šuškavi papir. “Volim te”. Predivno zvuči, zar ne? Ljubazne reči prenose najlepšu melodiju. Neophodno ih je što češće govoriti i tako širiti ljubav. Oslušni svoje srce, ono će ti svojom melodijom pokazati pravi put.

 14. Ljubav = Sve sto nas okruzuje
  Ljubav je u nama i svuda oko nas 🙂
  Divna kombinacija.Veliki pozdrav!

 15. Ljubav je srce u grudima, osmeh na usnama, treperav zamah krilima, beskonačnost horizonta.

 16. Ljubav=Zahvalnost.Zahvalnost na osobama kojima pruzam ljubav i koji me vole i kad sam “gusenica”,a i onda kad sam “leptirica”.

 17. Ljubav je ona energija koja te poput krila uzdigne sa tla, učini da se osetiš ranjivim, a potpuno spremnim da uroniš, zgrabiš život i prihvatiš neizvesnost sa najvećom odvažnošću 😀

 18. Ljubav je kad ne postoji mesto na planeti gde bih radije bila, u tom trenutku, nego baš tu, u njegovom zagrljaju….

 19. Ljubav su one iskrice koje tinjaju dok se moja tromesečna beba i ja gledamo, dok je dojim, dok joj pričam, dok mi se smeši i kad je gledam kako mirno spava.

 20. Ljubav je kad pratis zenski blog i pokusas da osvojis majicu za svoju devojku.

 21. Ljubav kao pomesan miris kise i mog omiljenog parfema…
  Zagrljaj jakih ruku koje grle tako nezno…
  Ljubav kao najlepsi osmeh… ☺

 22. Love je tako malo među ljudima.”Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.” Duško Radović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *