Outfit Post: Otpozdrav letu

Kradem poslednje letnje trenutke da sa vama podelim post nastao dok je leto još uvek bilo u punom sjaju. Istovremeno, razmišljam o svemu što je obeležilo prethodna tri meseca. Na samom vrhu liste je sedmodnevno krstarenje Rajnom, od Kelna do Strazbura. Krajnje specifično i po mnogo čemu posebno iskustvo koje bih svakom preporučila, bez obzira na godine i interesovanja. Zatim, desetodnevna poseta Kalabriji, jednoj potpuno drugačijoj Italiji koja osvaja svojom prirodnošću i iskrenošću. I na trećem mestu, dvonedeljni boravak u Aleksincu, za vreme Aleksinačkog letnjeg festivala. Bilans kojim moram biti zadovoljna. Posebno što je u njemu spojeno nekoliko naizgled nespojivih stvari: Rajna, Tirensko more i jug Srbije.

Priču o Krstarenju i Kalabriji očekujte u narednim postovima (da, mnogo njih je u pripremi i ne mogu da dočekam da ih sve podelim sa vama), dok ćete o kulturnoj (preciznije, pozorišnoj) sceni u Aleksincu čitati više u novembru, kada ću propratiti slavni aleksinački Festival prvoizvedenih predstava. A pre svega toga, večerašnji post. Odavno nije bilo outfit priča te sam rešila da upravo jednom otpozdravim letu. U njoj nekoliko mojih letnjih favorita: MM Principessa ceger koji sam neprestano nosila, baš kao i šešir kupljen prošlog leta na Simiju i Cravo & Canela sandale koje ste mogli da vidite u ovom, ovom i ovom postu. Od nakita, videćete dve ogrlice čiji mi se spoj izuzetno dopao. Reč je o dužoj Rename ogrlici i kraćoj koja je u ponudi brenda Frajla & Kajla. Naravno, tu je i za mene nezaobilazno Glina prstenje.

Što se tiče samih odevnih komada reč je o kombinaciji Oviesse haljine i Zara farmerica. Trend nošenja haljina/suknji preko pantalona upoznala sam još pre dobrih petnaestak godina, kada je on bio izuzetno popularan, a mi već dovoljno odrasli da ispratimo trendove. Otud mi je njegov ovosezonski povratak bio još draži, što dokazuje i ova kombinacija. Nadam se da će vam ona biti dovoljno inspirativna za neki od ranojesenjih outfita jer suknja/haljina + pantalone zapravo zvuči kao sjajan spoj za prelazno vreme i nešto hladnije dane.

Šta vi mislite o ovom trendu?
I da, da se vratimo na uvodni pasus: napište mi šta je obeležilo vaše leto?

Do idućeg posta i novih priča. Modnih i onih drugih. Budite mi pozdravljeni. Vaša B.

wearing: dress: OVIESSE; jeans: ZARA; sandals: CARVEL (Cravo & Canela); bag: MMPRINCIPESSA;
short necklace: FRAJLA & KAJLA; long necklace: RENAME; rings: STUDIO GLINA;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

One Response

  1. Divna kombinacija ali i trend Nosila sam pre 15god … pokusacu i sada Pored tvojih divnih fotografija i izvestaja sa krstarenja, meni je ovo leto obelezilo i preseljenje, uslovno receno jer je period od par meseci (…ukoliko ugrabih vremena mozes baciti pogled na instagram..imam par divnih fotografija) u Kotor. Radujem se novoj rubrici na blogu i takooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *