Outfit post: Prolećne vibracije u teget i belim tonovima

Za one koji su odgledali moj najnoviji vlog u okviru kojeg sam prikazala kako je protekao La Roche-Posay BootCamp za jutjubere u Zagrebu, današnji outfit neće biti iznenađenje (oni koji nisu odgledali vlog to mogu učiniti OVDE). Bez obzira na to, poželela sam da ovoj kombinaciji posvetim nešto više prostora jer smatram da zavređuje kompletan outfit post. Zašto sam takvog mišljenja? Prvenstveno jer je reč o priuštivim i trenutno dostupnim komadima. Ovde najpre mislim na bluzicu i pantalone koji su deo aktuelne H&M Trend kolekcije koja se ovih dana može naći u radnji u Knez Mihailovoj ulici. Mada jeste reč o komadima koji su u skladu sa aktuelnim trendovima (posebno bluzica sa svojim zvonastim rukavima), istovremeno su deo one klasike koja će biti aktuelna i kroz nekoliko sezona. Ovde posebno mislim na pantalone čiji model zapravo nikada ne zastareva. Ah da, tu su i patike brenda Reebok i njihov trenutno najveći ponos: model Club C. Izuzetno lep model koji se tako lako i lepo kombinuje uz outfite najrazličitijeg tipa i stila. Od onih svakodnevnih, ležernih i neformalnih do onih nešto elegantnijih, kakav je i ovaj outfit uostalom. Na kraju posta videćete da je moj par patika personalizovan te da na njemu piše moj nadimak. Čast na kojoj od srca moram zahvaliti Reebok Srbija timu sa kojim već nekoliko godina imam divnu komunikaciju i saradnju.

Poslednja, ali nikako manje bitna stavka ovog outfita, jeste ogrlica domaćeg brenda Curly Lab. Verovatno najčešće nošen komad nakita u mojoj kolekciji. Inače, kupljena je na jednom od onih predivnih modnih Bazara u Mikseru gde se okupi pregršt talentovanih i kreativnih mladih koji izlažu svoje unikatne radove, od modnih do dekor detalja Jedna od onih manifestacija koje Beograd čine lepšim i zanimljivijim mestom za život.

Tu bi se ova outfit priča završila, ali samo privremeno jer je vi možete nastaviti u komentarima. Do iduće, srdačno vas pozdravljam. Vaša B.

JT__7636JT__7717 JT__7673
JT__7658JT__7676aJT__7567 JT__7718JT__7631

wearing: blouse & pants: H&M Trend; sneakers: REEBOK Club C;
necklace: CURLY LAB; watch: LAMBRETTA;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *