Outfit Post: U bojama Petrovaradina

Neka se ljubitelji outfit postova vesele, jer evo još jedne modne priče. Zabeležena u jeku oktobarskog miholjskog leta, među uskim ulicama Petrovaradina čijim sam donjim delom, onim tik ispod tvrđave, tek ove jeseni prošetala. Ranije bih ga samo čežnjivo posmatrala kroz automobilsko staklo, obavezno razmišljajući o pričama koje kriju te netipične kuće visokih zidina i izbledelih pastelih fasada kojima ni vreme, ni smog, ni nemarost nadležnih nisu mogli da oduzmu na lepoti. Odavno mi je bilo na pameti da makar delić tog pomalo mističnog novosadskog kutka iskoristimo kao scenografiju za jedno od Jovaninih i mojih fotografisanja pa smo prilikom naše skorašnje posete Novom Sadu našle vremena da naš mali plan i realizujemo.

Svaka naša potraga za idealnom lokacijom zapravo se pretvori u malo turističko istraživanje, detaljno zagledanje u svaki balkon, sokak, detalj na fasadi. I to je ono što obožavam u Jovaninom i mom odnosu. Podjednako se radujemo malim stvarima, podjednako uživamo u lepoti sveta koji nas okružuje i ne tražimo ništa više od toga. Zato se valjda toliko dobro i razumemo i funkcionišemo.

Elem, šetajući jednom od petrovaradinskih ulica, naišle smo na stari, zatvoreni lokal, čija je zaštitna ograda specifične roze boje, baš kao i oronuli i jedva čitljiv natpis u pastelno zelenoj nijansi, delovao kao idealna kulisa za još jedan novosadski post. Posebno što sam na sebi imala roze jaknu i naorače u istoj boji koje su lepo nadovezivale na pomenuto okruženje. Ipak, one su tek sporedni akteri ove modne priča, dok glavne role igraju haljina u pepito dezenu sa roze šarama i crne čizme do iznad kolena, sa niskom i krajne udobnom potpeticom. Sve navedeno, a i torbica čiji je dezen skoro pa identičan onom na haljini, uzete su u radnji koja ove jeseni uvedljivo vodi na listi mojih modnih favoriteta: Reserved. Kako i da ne bude tako kada je sve na njihovoj strani: kvalitet, cena, krojevi, bogat izbor. Ako se pitate gde je možete naći odgovor je BIG Fashion Shopping Centar na Karaburmi i u Stop Shop Centrar u Lazarevcu (posebno mi je drago što su i na ovoj lokaciji jer se uvek radujem kada dobri brendovi reše da se stacioniraju i van većih gradskih centara!).

Pre nego što započnete listanje petrovaradinskih fotografija, zadovoljstvo mi je da vas obavestim o dobitnicima velikog blogorođendanskog nagrađivanja! U pitanju: Kadira Huseinović (@kadiaries), Una Vukić (@_pandorina_kutija_),  Bojana Bodiroga (@bojana77bodiroga), Katarina Đorđević (@katherine_dj), Tamara Sapasić (@t_spasic),  Djing Djongla (@djongla),  LiljaNa Lylith (@lindolinazalogajčić). Devojke, čestitam vam od svega srca i zahvaljujem na praćenju, divnim rečima, željama i podršci! Ovo je moje malo hvala za sve navedeno! Zamoliću vas da mi se javite u inbox Facebook stranice kako bismo se dogovorile oko preuzimanja!

Hvala i svima ostalim na bujici divnih reči, želja, pozitivnoj eregiji, podršci, na ljubavi koju imate za ono što radimo na ovom malom online kutku! Rekla sam i ponoviću: vaše pozitivne reakcije su naša najlepša nagrada i najveći podstrek!!!

Do idućeg posta, uživajte u novoj modnoj priči… Vaša B.

 v

wearing: all by RESERVED;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

5 Responses

 1. Divna, divna, divna ženo.
  Hvala, od srca.

  Veliki poljubac i mnogo pozitivne energije upravo putuje ka tebi.

  Ostani sjajna, posebna i nesebična.
  Najbolji način da tvoj trag postane besmrtan.

  LjiljaNa Lylith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *