Priča o našem venčanju: druga svadbena kombinacija

Priča o drugom činu naše svadbene storije nastavlja se poglavljem o haljini. Znala sam da se neću udati u klasičnoj venčanici, ali sam isto tako znala da na svabenoj žurci želim haljinu. I to onu sa dugim šlepom. I velikom mašnom. I da liči na venčanicu, ali ujedno i na koktel haljinu, a da sve skupa bude primereno svadbenoj žurki u netipičnom svadbenom okruženju. Sve moje smernice i želje briljantni dizajnerski um Vlade Savića povezao je u jednu celinu koja je na kraju dala rezultat kojim smo oboje bili oduševljeni. I činilo mi se da, iako u kroju jedna sa drugom nemaju skoro nikakve veze, obe kombinacije zapravo predstavljaju deo iste celine. Mogla sam bez problema da ih zamislim u istoj kolekciji i da vidim sponu koja ih spaja. Ne znam da li je to subjektivni osećaj, ali taj utisak me je pratio tokom čitave faze priprema kombinacija i dodatno se pojačao nakon što su bile finalizovane.

Tu sponu predstavljala je i obuća za koju je i ovaj put bila zadužena Danijela Biškup. Išli smo na sličan, a opet dovoljno različit dizajn da ostanemo u okviru iste teme, a da se ipak ne ponavljamo. Crno-bela varijanta je došla kao omaž mojoj hronično prisutnoj ljubavi prema ovom spoju.

Od nakita, tu su bile suptilne Parfois minđuše. Ostaje žal što nisam do kraja ostala verna domaćim dizajnerima, ali je manjak vremena uticao na to da u poslednjem trenutku rešavam pitanje nakita i tražim najpraktičnije rešenje.

Kao i u slučaju prvog makeup izdanja, svoje lice sam i ovaj out poverila Eni Jović. I ma koliko volela crveni ruž i crni ajlajner, moram reći da mi je ovo izdanje draže od onog prvog. Nešto u načinu na koji je uspela da naglasi moj pogled zaista smatram magičnim zbog čega joj još jednom zahvaljujem na tome što je bila deo mog beauty tima za taj dan.

Drugi član istog tima bio je jedan jedini Ivan Milićević. Čovek koji se za moju frizuru pobrinuo tad, ali i svaki drugi put kada bi mi bilo potrebno u proteklih par godina. Neko ko beskrajno dobro radi svoj posao zbog čega je uvek deo mojih frizerskih preporuka.

I to bi bilo to za ovaj segment. Sledeći će se baviti organizacijom svadbene žurke i biće to jedan dug i detaljan post. Nakon njega podeliću sa vama svoje zaključke i sve važne lekcije kojima me je organizacija dve svadbene proslave naučila. Ali, ima još do kraja. Vidimo se zato u sledećem postu.


Outfit: Vlada Savić
Obuća: LILU Shoes by Danijela Biškup
Minđuše: Parfois
Frizura: Ivan Milićević

Šminka: Ena Jović

ALL PHOTOS BY MONIKA PAVLOVIĆ

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *