Prozor u dvorište

Vikend outfit-post. Kombinacija koje odavno nije bilo na blogu. Zato se nadam da će vam današnje javljanje, bez obzira što će biti kratko, posebno prijati. Biće reči o outfitu koji sam odabrala i nosila na konferenciji za štampu u Ambasadi Indije, organizovanoj povodom proslave prvog Međunarodnog dana joge, koja je zakazana za 21. jun. Kako obožavam i praktikujem jogu, u jednom od narednih postova dotaći ću se podrobnije ove teme. Za sada, fokusiraću se na outfit.

Reč je o laganom i prijatnom spoju koji mi je delovao kao idealna opcija za beogradskih 30+ stepeni. Odabrala sam klasičan kroj klot, crne majice kako bih umirila nešto šareniji print na suknji (koju verujem da pamtite još iz OVOG posta), čiji sam kolorit ispratila torbom kupljenom početkom proleća. Na sve to dodala sam omiljeni par obuće ove sezone – Black Five sandale. Zapravo, u pitanju Zarin model koji, čini mi se, nikada nije stigao do naših radnji (ispravite me ako grešim). Srećom, može se naći na pomenutom sajtu i na nekolicini sličnih. Inače, sandale su izuzetno udobne, lepo urađene, kvalitetne i ponuđene veličine odgovaraju standardnim merama. Stoga, ukoliko tragate za modelom poput ovog, moj predlog ide na njihov račun.

Što se tiče detalja izdvojila bih još jednu u nizu suptilnih ogrlica kojima sam sebe častila ovog proleća. Ova je skoro pazarene za smešne novce, te ukoliko preferitate ovakav nakit znajte da se još uvek može naći u H&M radnjama.

Dakle, pred vama je jedna elegantno-opuštena priča za koju se nadam da će vas inspirisati za neku od vaših predstojećih letnjih kombinacija. Kao i uvek, tu sam za sva vaša pitanja, sugestije i sve druge komentare. Uživajte u ostatku vikenda! Vaša B.

P.S. Kako me je prozor na fotografijama već podsetio na naslov kultnog filma i inspirisao u pogledu naziva posta, iskoristiću priliku da vas podsetim da ukoliko niste pod obavezno pogledate pomenuti film. Reč je o izuzetnom Hičkokovom ostvarenju ”Rare Window” iz 1954. godine, čiji će vas kraj naterati na duboko i dugo razmišljanje. Uživajte! 

JT__7821JT__7837JT__7779JT__7833JT__7820JT__7793JT__7765a

 

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
wearing: t-shirt: ZARA; skirt: SHEIN; bag: ZARA: sandals: BLACK FIVE;
necklace: H&M; watch: TOMMY HILFIGER; ring: PARFOIS;
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

6 Responses

    1. Drago mi je da je tako! 🙂
      Da, biće, samo malo kasnimo usled tehničkih okolnosti… 😉
      Hvala što pitaš! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *