Radna nedelja

Photobucket
Nedelja. Ovoga puta radna. I prohladna. Sa svojom koleginicom Reom, sa kojom radim za Creative Art Magazine (ona kao fotograf, ja kao novinar), krstarile smo gradom u potrazi za najboljim fotogrfijama koje će pratiti jedan od mojih tekstova u julskom broju (Creative Art od maja izlazi i u štampanom izdanju, tako da ga možete nabaviti i off-line). Dakle potraga za masonskim simbolima na beogradskim fasadama (da,da o tome je tekst), i uz to puno priče, smejanja i naravno…fotkanja!

Rei kao profesionalcu ovo ni malo nije teško palo, a Nušićeva se pokazala kao odlična i zahvalna scenografija.
Uglavnom, bilo je to divno nedeljno popodne, začinjeno tartom od čokolade i naravno žutom oranginom.
Inače, ukoliko ste zainetresovani za Rein rad možete je kontaktirati putem njenog FB profila. Ja ću još samo dodati: sjajna devojka, sjajan fotograf!

Ukoliko to niste uradili do sada, ne zaboravite da se priključite GIVEAWAY-u, koji organizujem u saradnji sa Kutkom uživancije. Ostalo je još dva dana do proglašenja pobednika, tako da požurite!

Do idućeg posta veliki poljubac i pozdrav za sve!Vaša B.

Sunday. This time busy. And chilly. With my colleague Rea, with whom I work for Creative Art Magazine (she as a photographer, I as a journalist), we cruised the city looking for the best photos to follow one of my articles in the July issue (Creative Art from May published in the printed edition, so that you can get off-line).  A lot of talking, laughter and of course … shooting! This was easy for Rea and Nušićeva street proved to be excellent and appreciate scenery. Basically, it was a wonderful Sunday afternoon, spicy chocolate tart, and of course yellow orangina. Otherwise, if you are interested for the Rein work you can contact them through her ​​FB profile. I will only add: a great girl, great photographer!
Until next post big kiss and a greeting to all!Your B.

Photobucket
Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

          wearing: sweater: SPRINGFIELD; jeans: MANGO; wedges: BENETTON;
        bag: DAVID JONES; belt: ZARA, watch: ESPRIT
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

47 Responses

 1. Hej, pa to je genijalna tema! Postoji i knjiga o masonima i njihovim simbolima u Beogradu i skroz je zanimljiva…;) Jedva čekam tekst!
  A ti, radna i lijepa…

 2. Slavice, da, da njome sam se koristila i tokom pisanja teksta! Časpopis izlazi prvog jula, pa ako budeš imala prilike pročitaj, a nadam se da će biti i on-line izdanja!:)

 3. Daaaaaj B. , haj se barem jednom bez veze obuci da mi bude dusi lakse! 😀 Savrsen look! Torbica je WOW! Nisam se nikako mogla odlijepiti od nje! 😉
  xx,K.

 4. Odlicna tema B.jedva cekam julski br.da procitam tekst. Fotografije su sjajne! Dzemperak je divan, super ga nosis…i torbica prekrasna!:) cmooook

 5. Ja pratim redovno blog, i citam te u Singidunum Weekly, i bas uzivam u ovom sto radis. I sad sam se bas setila tebe i posta sa “zutom masinom”.

  Ja sam elektroinzenjer (moguce da si slikala zgradu ETF-a u okviru svoje teme, i na nasoj zgradi imas masonski znak, na frizu iznad poslednjeg sprata). U svakom sl, radila sam neka merenja kod lokacije blizu groblja vozova u Zemunu, pa mi se samo groblje ucinilo kao odlicna scenografija za neki foto sesn sa tobom u glavnoj ulozi. Mislim, lici na zutu masinu, samo sto ne verujem da ce ti neko smetati dok poziras.

  Cisto predlog. Evo kako izgleda “groblje”. Na google earth-u se vidi gde se nalazi.
  http://www.panoramio.com/photo/28028801

  Super si!
  Pozz!

 6. Trilijan, najpre moram ti reći da si me potpuno oduševila svojim komentarom! Hvala ti puno na lepim rečima, praćenju mog rada kako na blogu tako i u Singidunumu, ali i na FANTASTIČNOM predlogu za lokaciju! Potpuno sam oduševljena!!!Već planiram kako da sprovedem u delo!:)

  I, ne mogu da verujem da si pogodila, ali da, slikali smo zgradu ETF-a!:) Tačnije čitav taj kompleks u kojem su i Arhitekonski i Građevinski fakultet!

  Još jednom, veliko hvala na javljanju i trudu!
  Veliki, veliki pozdrav!!!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *