RECAP: Octobar

Znam da malo kasnim sa ovom rubrikom, koja je rezervisana za sam početak meseca, ali u gužvi oko postova sa FW-a i drugih događaja, nisam imala vremena da redovnu rekapitulaciju outftita iz prethodnog meseca ispoštujem ranije. Ali evo nas, konačno! U oktobru je bilo samo pet outfita, ali čini mi se da je svaki pobrao vaše simpatije. Bilo je tu malo sportish momenata sa konversicama (koje su imale svoju premijeru) u glavnoj ulozi, te malo aktuelnih trenodva poput ”all jeans”-a, nešto elegancije i malo nezaobilaznog rock-chic-a.
Bež je definitivno bila boja oktobra, dok su rajsferšlusi bili glavni detalj istog.
Kao i uvek volela bih da čujem koji je outfit u celosti, a koji komad zasebno, najviše privukao vašu pažnju.
Do idućeg posta veliki pozdrav i poljubac za sve. Vaša B.
I know I am a little late with the Recap section, which is reserved for the beginning of the month, but between posts from Belgrade FW and other events, I didn’t have time to post it in a regular schedule. But here we are, finally! In October there were only five outfits, but it seems to me that you liked each of them. There were a few sporty moments, some of current trends, such as ”all jeans”, a little bit of elegance and the inevitable rock-chic look. Beige was definitely the color of October, while the zipper was the main detail.
As always, I would love to hear which outfit and which piece attracted the most of your attention.
Until the next post, a greeting and a kiss for everyone. Your B.
07

07a
06
 
36
48
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

28 Responses

 1. Zippers All Around ubedljiva pobeda :)) posle njega Favorites Returning neodoljiva si sa tim crvenim karminom…item definitivno kapit sa rajsferslusom ljubav <33

 2. Treci sportish je meni mozda najvise privuklo paznju, ali kad sam videla sledeci outfit post u onom kaputu i predivnim farmericama, odusevila sam se! Tako da su ta dva outfita definitivno moji favoriti. A kod ostalih, ozdvojila bih m60 stiklice na prvoj slici i divnu jaknicu i stiklice na poslednjoj 🙂
  Ma, sta da ti kazem…kad neko ima stila, onda ima! 🙂
  http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

 3. ti si jedna od najboljih srpskih blogerki, ako ne i najbolja :))) totalno imas origilnalni stil, imas ukusa, znas da sve napravis da ne bude previse kicasto, ali da da ne bude monotono i jednostavno. savrsena si. najvise mi se dopadaju stiklice u prvom outfit postu! samo nastavi.

 4. Meni je svaki tvoj outfit post omiljeni ali ako bar moram Every Teardrop Is A Waterfall and zippers all around!!!! Ljubim te puno! 🙂

 5. Sve je sjajno, ali ako treba da izdvojim onda je to prva kombinacija:)Kaputic iz cetvrte kombinacije je fantastican:)

 6. iz meseca u mesec sve bolja i bolja, a u oktobru si objasnila. Ne mogu da se odlucim za favorit, jer svi outfiti su mi omiljeni!:)

 7. All jeans – definitivno. Možda najviše zbog toga sto si tako seksi u njemu. A detalji… ogrlica u prvom, cipele u drugom, torba u trećem, kaput i cizme u četvrtom i jaketa u petom. Ne mogu se odlučiti za jedan detalj, imaš puno, puno dobrih stvari.

  Pozdrav iz Splita 🙂

 8. Zippers je moje favorit u nekoliko poslednjih meseci!!Mada mi se dopadaju svi casual outfiti i to samo zato sto licno najcesce nosim.U svakom slucaju ti ne umes da pogresis kad je stil u pitanju:)

 9. B. stavljas nas na slatke muke… Pa meni sve omiljeno…:) hehe… ova jesenja braon, pa totalni denim sa zlatnom,savrseno, a starke..pa kako starke da prpustim, ne moze, a sve zacinjenom omiljenim kaputicem i sjajnim farmerkama u kompletu sa odlicnom ogrlicom, lonkama i cipama…sjajan mesec B. 🙂 :*

 10. najbolja kombinacija je prva, detalji plave cipele i sive hlače na zadnjoj slici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *