Red Elegance + My English Subtitled Interview

 

01
Imati dobru i pouzdanu šnajderku zaista smatram blagoslovom. Pogotovo ako vam se, kao za inat, uvek dopadnu komadi koje domaće tržište ili ne nudi uopšte, ili nudi po bezobrazno visokim cenama. Poput klasičnog crvenog odela. Oh, da, pred vama je još jedna majstorija, dobro vam poznate, teta Mire, moje šnajderke. U samo par minuta razumela je moju zamisao i u samo par dana sprovela je u delo. Na meni je ostalo da se poigravam sa efektnošću njegove jarko crvene elegancije.
U današnjem postu, bela obična majica kako bi umirila čitavu priču, i dala joj dnevni ton, lakovane crne oksfordice, koje su i dalje u samom vrhu mojih najomiljenijih cipela (ikad), a sve uz pozamašnu dozu nakita sa zlatnim sjajem.
Tu još jednom moram zastati i skrenuti posebnu pažnju na City Fashion ogrlicu. Klasičan ”lanac-rad” u zlatnoj varijanti, koji sam toliko dugo bezuspešno tražila, konačno je deo moje kolekcije. Tako praktičan komad nakita, tako lako uklopljiv, tako elegantan a opet tako kul. Ukoliko želite da i sami posedujete ovakvu ogrlicu ili bilo koju drugu iz City Fashion asortimana, i to sa popustom od 10%, javite mi se na mail: branasdivineworld@yahoo.com, ne bih li vam objasnila na koji način možete da primenite popust. Verujem da ćete biti oduševljeni, kako ponudom, tako i cenama.
Dakle, ovo bi bio još jedan izrazito poslovni izgled, lako promenljiv u večernji. Uz par visokih potpetica, sa updaljivom ogrlicom i tamnijom nijansom karmina, bićete spremni da poslovni dan pretvorite u zabavno veče. Nadam se da vam jedno predstoji i večeras. Uživajte u prvom jesenjem vikendu. Komentari su vaši! Do idućeg posta, veliki pozdrav za sve…Vaša B.

 

To have a good and reliable seamstress is really a blessing. Especially if you always want pieces that local market does not offer, or offers at very high prices. Like a classic red suit. Oh, yes, you are looking at another masterpiece, handmade by my lovely seamstress, Mira. In just a few minutes she understood my idea and in only a few days she finished the work. Now, I can play with its bright red effective elegance.
In today’s post, I choose a simple white shirt to ”cool down” the whole story, black patent leather oxfords, which are still at the top of my list of favorite shoes (ever), all with a hefty dose of jewelry with a golden glow. So this would be another distinctly business look, easily changeable for the evening. With a pair of high heels, statement necklace and dark lipstick, you’ll be ready to turn your business day into a fun night. I hope you will have one tonight, too. Enjoy the first autumn weekend.
Until next post, greetings for all… Yours, B.

 

02

04b
06a
05
 …veliko hvala mojoj Ivani na sjajnim fotografijama! :*
wearing: suit: CUSTOM MADE;  shoes: ALDO, bag: LOOKAT;
necklace: CITY FASHION JEWELLERY;
brecelets: PrePlet ART;
 
I za kraj, OGROMNO HVALA divnoj Ivani Avakumović koja je odradila fantastičan posao, prevela i titlovala moj intervju za Davidoff iDEA ZONE  kako bi i strani čitaoci mogli da ga razumeju!  
Divna si, Ivana! 🙂
And for the end, HUGE THANKS to wonderful Ivana Avakumović who did a fantastic job and translated my interview Davidoff iDEA ZONE so my foreign readers can understand it! Here it is!
I am waiting for your impressions! 🙂

nnnnnnnnnnnnnnnnn

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

42 Responses

 1. nisam ukapirala jel divna ivana ili ivan 🙂

  odlicno ti stoji crvena boja, ja bih samo drugu torbu <3

 2. Odlican outfit.Da li je tvoja snajderka u Beogradu? Ako jeste moze kontakt?Hvala, poz
  Ivana

  1. Draga Ivana, šnajderka je nažalost u Aleksincu…
   Još uvek nisam našla neku podjednako dobru u Beogradu 🙁
   Ukoliko nađem, javljam svakako! 🙂
   Pozdrav!

 3. Fantastično, kao i svaki put! *.*
  P.S: Slažem se da imati pouzdanu šnajderku može biti pravi blagoslov – trebalo bi da pronađem takvu pred veliku maturu. 😀

 4. savršena šnajderka…a ti još savršenije iznijela jako zahtjevnu crvenu boju…nakit je ovdje odradio svoje i dao kombinaciji jednu sasvim drugu priču…sviđa mi se :))) btw…uvijek se zaboravim potpisat… Sandra :)))

 5. LEPOTA! Predivan komplet, znas da volim crveno i odusevila sam se na Eleninoj reviji kako ti stoji (ako je to taj a cini mi se da jeste:D)! Print+crveno <3

 6. Auh! Ne znam da li si ranije postavljala snimke na blog, nisam obratila pažnju, ali posle ovog sam ostala u šoku! Nisam ovako zamišljala tvoj glas, pa mi je bilo teško da povežem ton sa slikom. 🙂
  Što se tiče kombinacije odlična kao i uvek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *