Rekapitulacija letnjih outfit postova

Došao je trenutak da se i zvanično pozdravim sa letom. U mom slučaju to znači nova rekapitulacija outfit postova. Mala tradicija koju sam uvela krajem prošle zime. I volim taj vid osvrta na učinjeno u prethodna tri meseca. Makar u domenu outfit postova. Nažalost, ovog leta nije ih bilo previše. Tek deset, od čega je čak čest bilo objavljeno u okviru travel postova. I žao mi je zbog toga, ali ništa i nikog ne mogu kriviti za to. Jednostavno, leto je bilo inspirativno u toliko različitih sfera da je jedna morala da trpi. Znam da je mnogima od vas upravo outfit segment bloga omiljen te mi je žao ako vam je falio. Zato i zvanično obećavam da ću grešku ispraviti tokom predstojećih meseci. I onako sam jesen uvek doživljavala kao modno najinspirativnije doba godine. Potrudiću se da ga i vi tako doživite prateći moj blog.

Stoga, neka ovaj post bude osvrt na one prethodne ali i uvertira u nove outfit priče koje nas tek očekuju… Ako imate predloge ili sugestije na temu istih jako bih volela da ih čujem a pre toga vas prepuštam ovoj kratkoj rekapitulaciji mog stila tokom leta 2015. godine. Do idućeg javljanja… Vaša B.

P.S. Klik na fotografiju vodi vas direktno do originalnog posta.

05 06 08 07 01 04 03 0210 11

Rekapitulaciju zimskih outfit postova možete pogledati OVDE;
Rekapitulaciju prolećnih outfit postova možete pogledati OVDE;
Photos by:
JOVANA TOMAŠEVIĆ
used camera: Canon 5D Mark III, lens: 50mm 1.4
& me
used camera: Canon EOS 6D, lens: 25 – 105 mm 4.
more information: Canon Srbija
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

13 Responses

 1. Pozdrav, ja jako volim sve što je vezano za outfit, pa želim da bude puna jesen tih postova. Volim ja sve ovo i svaki dan kliknem da vidim što je novo (to je ko nekada kava i novine) ali outfit postovi su mi broj 1. Ima tvojih postova starih nekoliko godina koje sam pogledala 10-20 puta i još uvijek su mi te kominacije vrh.

  1. Draga Suzana,
   mnogo, mnogo hvala što pratiš blog i što ti je deo dnevne rutine. 🙂 Biće outfit postova obećavam! Jedan je već fotografisan sinoć, a drugi je planiran za danas. Dakle, radimo na njima aktivno 😀
   Veeeeliki, najveći pozdrav!!!
   B.

  1. Hoće i to uskoro, draga Nato… Biće jesenjih komada tako da pažljivo prati objave na FB stranici… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *