Sandro Ferrone i lepršavi color-blocking

Dodir lepršave suknje na člancima. Bluza tanka poput pene. I niska školjki oko vrata. Jedva dočekani znaci leta. Kada se jednom, skrolujući kroz svoju digitalnu prošlost, budem vratila na ovaj post setiću se da je u danu kada je isti nastao zapravo počelo leto 2019. godine. Leto za mene u mnogo čemu važno. Više zbog onog što najavljuje, no zbog njega samog. Ali o tome za koji mesec. Sada ostajemo u tom divnom junskom popodnevu, kada sam pred vratima Narodnog muzeja (kada smo već kod njega, podsećam vas na OVAJ video) Jovana i ja u moj stilski dnevnik upisale još jednu stavku i u njoj crvenom podvukle ime Sandro Ferrone.

Tog popodneva, ovaj italijanski brend konačno je dobio svoju zasebnu beogradsku radnju i to baš u blizini muzeja, u jednoj od najsimpatičnijih beogradskih uličica – Čika Ljubinoj. Okupili smo se na broju 6 i uz note nekih slavnih italijanskih melodija nazdravili ovom brendu čiji se osnivač proslavio oblačeći Sofiju Loren. U njegovim kreacijama zavredela je Oskara za ulogu u filmu La Ciocara (pronašla sam ga OVDE, te ako vas zanima možete ga i pogledati), a kasnije je u više navrata bila i zaštitno lice brenda koji danas ima preko 120 radnji u celom svetu. Na tu listu se od pre par dana upisala i beogradska radnja, a za njeno otvaranje odabrala sam Sandro Ferrone suknju iz aktuelne SS 2019 kolekcije i bluzu iz Sweet Lola kolekcije koja je namenjena za dame koje nose veće brojeve, ali i one koje se osećaju prijatnije i lepše u komotnijim modelima. Pored pomenutih linija, trenutno je dostupna i limitirana Living Coral kolekcija izrađena u čast kolekcije Coral koju je Ferrone dizajnirao za potrebe svog prvog butika u Rimu koji i dalje uspešno radi u slavnoj ulici Via Nazionale.

Što se tiče beogradskog jubileja, prošle godine je proslavljeno 20 godina od kako je Sandro Ferrone dostupan beogradskoj publici u okviru multibrend radnje Mediomoda, koja se nalazi odmah do novootvorene Sandro Ferrone radnje. U Mediomoda radnjama (druga se nalazi u TC Banjica) možete naći male, ali poznate italijanske proizvođače odeće i obuće, a najavljeno je i pokretanje on–line prodavnice i otvaranje još jedne radnje u  Novom Sadu.

Da, mnogo lepih vesti za sve ljubitelje italijanske mode. Za mene je Sandro Ferrone otkriće sezone, prvenstveno zbog svojih izuzetno zanimljivih modela, odlične izrade, krojeva i materijala i za ponuđen kvalitet i više nego prihvatljivih cena. To su upravo razlozi zbog kojih sam se odlučila da kreiram ovaj post i detaljnije vam prikažem svoju prvu Sandro Ferrone kombinaciju. Nadam se da će vam se ista dopasti i da će vas podstaći da i sami eksperimentišete sa color-blocking momentima.

Javite mi ukoliko ste već imali prilike da se susretnete sa ovim ili nekim drugim brendom koji se može naći u pomenutoj multibrend radnji. Vaši utisci i predlozi su uvek dobrodošli.

Do idućeg posta, uživajte u čarima prvih pravih letnjih dana…

nosim: suknja & bluza: SANDRO FERRONE;
sandale: RESERVED; rajf: H&M; nakit: H&M, MASSIMO DUTI, COS;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *