Stav, moda, hrabrost i jedna čipkana majica koja je sve pokrenula

Bilo je blizu dva sata posle ponoći, čekalo me je rano buđenje a komadi u garderoberu na mene nisu delovali ni najmanje inspirativno. Neracionalna “nemam šta da obučem” misao se već polako prikradala, dok sam nervozno preturala po svojim stvarima, ni ne gledajući šta držim u rukama. Tipična situacija u momentima mog ne baš preteranog modnog nadahnuća. Tada sam u uglu odeljka sa ofingerima, ugledala tananu, čipkanu H&M majicu, iz Studio kolekcije (čiji ste delić imali prilike da vidite u OVOM postu). U prvi mah sam pomislila kako je previše elegantna za sutrašnji raspored, ali onda se u glavi upalila lampica koja je oživela sve viđene fotografije najsvežijeg modnog trenda: onog koji podrazumeva nošenje elegantnih bratel majica/haljinica sa najobičnijom belom majicom kratkih rukava. I klupko je počelo da se odmotava. Imala sam idealan gornji deo outfita, trebalo je pronaći ostatak. Brzo i lako sam odabrala crne Mango farmerice, ali sam kod sandala zastala misleći se da li da odaberem ravnu varijantu ili onu sa potpeticama. Odlučila sam se za sredinu, birajući Black Five sandale, sa niskom, kockastom štiklom. I tada mi je palo na pamet da ih nosim na način koji sam posebno volela: preko farmerica. Za moj račun, to je izgledalo sasvim fino, te sam kombinaciju smatrala spremnom a ja sam mogla da uhvatim koji minut više od sna (inače, volim da unapred pripremim outfit za sledeći dan, jer me ništa ne unervozi koliko jutarnja jurnjava, frka i gužva).

Sledećeg dana, u ulica Kralja Petra, jedan fini gospodin me je znatiželjno upitao: ”Znači sada idu prvo farmerice pa preko njih sandale?”. “Upravo tako”, odgovorila sam kroz osmeh.

Bio je to lep dan, dodatno ulepšan ovim outfitom. Da, u mom slučaju outfit ima tu moć. Koliko moje raspoloženje utiče na to kako ću se obući, toliko je moguće da situacija bude i obrnuta. Šta više, čini mi se da je ovaj drugi scenario češći. I to me ne čudi. Naime, nikada nisam potcenjivala moć odeće koju biramo za sebe. Oduvek sam verovala da poruka koju ona šalje jeste jedan od važnijih pokazatelja nečije ličnosti. Naravno, ne u onom površnom, materijalnom smislu, već kao način da iskažemo sigurnost u sebe, odvažnost, kreativnost, afinitete, stil življenja, i sve to isto prepoznamo u drugima. Zbog toga sam sa velikim zadovoljstvom pristala da uzmem učešće u najnovijoj C-THRU kampanji koja za ideju ima slavljenje mode upravo iz ovog ugla. Naime, moto kampanje je ”Make Your Statement To The World” a cilj je da se devojke ohrabre da upravo kroz odevnu kombinaciju iskažu svoj stav, inspiraciju, kreativnost. Kao dodatni podsticaj, brend C-THRU je pripremio fantastične nagrade za one najhrabrije i najkreativnije: šoping vaučer u iznosu od 500 evra, i moju malenkost za ličnog šoping-asistenta, Tailor made designer odeću u iznosu od 300 evra i vaučer za kupovinu odeće od 150 evra u radnji H&M. Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali u kampanji i stekli mogućnost da osvojite jednu od nagrada jeste da na fotografiji, koju ćete objaviti na svom otvorenom Instagram profilu, uz hashtag potpise #cthrumakeastatement#cthruserbia, prikažete odevnu kombinaciju kroz koju iskazujete svoj stav, hrabrost, odvažnost, kreativnost i inspiraciju. Niste ograničene u broju postova, te se nemojte ustručavati da svoj stav iskažete kroz više outfita. Tri najbolja će osvojiti pomenute nagrade, a ja iz sveg srca držim palčeve da iza makar jednog od njih, bude upravo jedna od vas! Jer, sigurna sam da toliko vas ima šta da kaže i pokaže na ovaj način, zato samo napred! I bez ikakvog straha ili nesigurnosti. Uživajte u onome što ste i inspirišite i sve nas ostale da pođemo vašim primerom. I da, ponesete sandale preko farmerica, ako vam se baš ‘oće! 😉 Do idućeg posta… Vaša B. 

jt__4920
jt__4994
jt__5007 jt__4963 01
jt__5018
jt__5023
jt__504504jt__5033jt__5057jt__4979

waring: shirts: H&M; jeans: MANGO; sandals: BLACK FIVE; bag: PARFOIS;
sunglasses: TRUSSARDI; watch: TOMMY HILFIGER; rings: ZOKI & ANA;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post je urađen u saradnji sa C-THRU Srbija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

6 Responses

  1. Draga Brano mene zanima do kada traje c-thru akcija i gde ce biti objavljeni rezultati? Hvala unapred 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *