Sunday brunch…

 

34
Danas, kratko javljanje uz kratki outfit post, nastao prošle nedelje tokom viđanja sa mojom dragom Marijom. Pakovanja su mi jedna od namrskijih stvari, a kako za par sati putujem u svoj rodni grad, jedno me upravo čeka.
Stoga, žurim da napunim svoje kofere, a vas ostavljam novom postu.
Do idućeg veliki pozdrav i poljubac za sve! Vaša B.
Today, just a short outfit post, made last week during a Sunday brunch with my dear Marija. Hope you’ll like this mix of cream and red, with a little bit of gold touch. Until the next post, greetings and kisses for all! Yours, B.

33a
35
36
wearing: shirt: BERSHKA; faux leather pants: NEW YORKER; boots: STRADIVARIUS; coat: TALLY WEIJL; bag: LOOKAT; necklace: prodavnica bižuterije ”SJAJ”;
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

59 Responses

 1. Znaš za čim najviše žalim,ali…

  Već sam ti rekla da mi je ovaj look apsolutno savršen!!
  Moje omiljene boje + crveni kaputić…. ma diiiiivna 😉
  Ljub Ljub :*

 2. Cini mi se da se stalno ponavaljam ali sta cu kad si stalno SUPER! 🙂 Outfit je preljep kao i uvjek i ne znam dali mi se samo cini ili si opet malo skratila kosu!? sve u svemu DIVNO 🙂

 3. Nitko ne kombinira kao ti! ljepota je u razlicitosti, ali za mene, drugi blogeri nisu ti do koljena. Da, nesto je u foticu, nesto je u okolini u kojoj si slikana i bla bla bla, ali stil je taj koji prevagne svaki put.. Ovih fotki mogao bi se posramiti i koji editorijal! Ako imas afinitete spram toga, mislim da bi definitivno trebala raditi kao stilist ili makar neki urednik u modnom casopisu.. Jako, jakomlijepo i profesionalno!

  1. Moram li da napominjem da mi tvoji komentari ulepšaju dan!
   Hvala ti beskrajno na uvek tako lešim rečima za mene i moj blog!
   Divna si!
   Što se tiče profesije, lomim se jako,
   ali pustiću da ipak ono gore zapisano odradi svoje 😉
   Hvala do neba!!!:***

 4. kako je lepa ova karamel boja u kombinaciji sa crvenom,ma prekrasna kombinacija!!!Fotografije kao i obicno cista 10-ka!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *