Svetloroze iznenađenje sezone

Čini mi se, a vi me ispravite ako grešim, da je svetloroze nijansa jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone. Nisam je očekivala u toj meri ni u svom garderoberu a ni na tuđim blogovim i modnim portalima, ali izgleda da nas je sve prijatno iznenadila. I drago mi je zbog toga, jer nema razloga zaobilaziti svetle tonove u periodu zimskih meseci. Tome su nas naučili trendovi još od pre nekoliko sezona, kada se pastel vratio na velika vrata, i drago mi je da je njihov uticaj i dalje prisutan.

Upravo je svetloroze nijansa bila i osnova na kojoj se gradio moj večerašnji outfit. Jer, nisam mogla da zanemarim identičan ton ove boje na dva različita komada: Jagger kaputu, već odomaćenom favoritu u mom ormanu i Morgan končanoj majici, skoro kupljenoj u Sportini u TC Stadion. Ostalo se nadovezalo samo od sebe. I nije bilo teško s obzirom na to da nisam imala potrebu a ni želju da kvarim tako lep spoj crne, bele i roze nijanse. I na kraju, dobila sam jednu poprilično udobnu ali i elegantno-neformalno-poslovnu kombinaciju, koju sam ponela na koktel povodom 15 godina postojanja magazina ”Lepota i zdravlje”. Namerno napominjem priliku kako biste imali kompeletnu sliku o tome za koji vid dešavanja je meni bio idealan ovakav spoj.

Inače, pažnju bih vam skrenula i na fantastične minđuše iz ponude Studija Glina, koje ovih dana kombinujem kad god i koliko god mogu. Ujedno, interesantne vam mogu biti i čizmice koje su ovih dana na sniženju u Shoestar radnjama, te ukoliko vam se dopadnu, bacite pogled na njihov online shop ili skoknite do radnje i lično se uverite kako izgledaju uživo.

I to bi bilo sve. Jedna poprilično jednostavna, ali meni draga outfit priča. Nadam se da će se i vama dopasti. Ukoliko bude tako, ali i ukoliko bude suprotno, slobodno mi javite vaše utiske. Komentari su vam na raspolaganju. Do idućeg čitanja… Vaša B.

Branas Divine World 01
Branas Divine World 02
Branas Divine World Shoestar cizme Branas Divine World Morgan majica
Branas Divine World Studio Glina midjušeBranas Divine World 06 (1)Branas Divine World 06 (2)
JT__8271

wearing: shirt: MORGAN (Sportina); pants: ORSAY; coat: JAGGER; boots: VICENZA (ShoeStar);
bag: MEXX; rings and erings: STUDIO GLINA;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

13 Responses

 1. I dalje je ovaj kaput #1 🙂
  Btw, predivna kombinacija kao i prva fotografija nakon naslovne 😉 :-*

 2. Gorgeous, Brano! Obozavam ovaj kaput. I mnogo volim slike na kojima se osmjehujes 🙂

 3. Koliko god su crno bele kombinacije “tako ti” ove pastelne boje su još više!:) tako te nekako oplemenjuju..mindjuše su fenomenalne, naročito uz tvoju frizuru!:) Prava urbana dama!:)

  1. Ooh, hvala, draga Ivo! Da, da blogo-rasprodaja stiže upravo večeras od 21h tako da budi u pripravnosti! 😉
   Veeeliki pozdrav!!!
   B.

 4. Drage devojke,
  šaljem jedno veliko i kolektivno HVALA na lepim rečima na račun kombinacije! Drago mi je da vam se dopada!!! 🙂
  Najlepši pozdrav za svaku od vas! 🙂
  Brana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *