U poseti ”Linei”: Nastavak pastelne faze

Iz nekih čudnih, moglo bi se reći i neobjašnjivih razloga, moja jesen je poprimila roze tonove. U modnom smislu, razume se. Ruka bi sama posezala za komadima u ovoj nijansi, a glava se ne bi bunila. A verujem da ste me do sada dobro upoznali i da i sami naslućujete da ja baš i nisam devojka kojoj je ova boja najdominantnija u garderoberu. Otud sam i sama zatečena novonastalom situacijom. Ipak, ne opirem se. Uživam u činjenici da je nakon crno-belog proleća i isto takvog leta, došao trenutak da svoju modnu svakodnevnicu obojim nešto veselijim nijansama.

Moja roze faza nastavila se i kada sam prošle nedelje svratila do Dobračine ulice i broja 13. Tamo se smestila jedna mala, ali preslatka multibrand radnja, podjednako simpatičnog imena Linea Letizia. U tih nekoliko kvadrata lociranih u jednom od, za mene, najlepših delova Beograda, našlo se mnogo interesantnih, jedinstvenih, upečatljivih komada odeće i aksesoara čiji dizajn potpisuju različiti, ali podjednako talentovani domaći dizajneri. Onog momenta kada me je divna Borjana, inače vlasnica ove radnje, pozvala da ih posetim i kada sam čula da se kod njih mogu naći radovi domaćih dizajnerskih imena, nije me trebalo previše ubeđivati da u Jovanin i svoj raspored upišem i posetu ”Linei”. Bila sam sigurna da će me komadi koje ću tamo zateći inspirisati na još jednu lepu modnu priču. Nisam se prevarila.

Prvo što sam ugledala bio je roze (khm, khm) kaput Danice Aleksić, srednje dužine, od zanimljivog i pod rukom krajnje prijatnog materijala. Nije bilo dileme da će upravo on diktirati ostatak kombinacije. Kako sam tog dana bila u full-pastel raspoloženju, sledeći izbor bile su Lily Tailor pastel roze pantalone i majica brenda JKobald u istoj nijansi. Kao tačka na ”i” došla je ogrlica koju potpisuje Ljiljana Jokšović, koja inače stoji iza pomenutog brenda Lily Tailor. Treba li da spominjem da je i na ogrlici bilo roze detalja?

Krajni rezultata ne bih mogla da definišem sladunjavim, niti previše romantičnim. Štaviše, čini mi se da sadrži onu dozu klasične i elegantne strogoće koju ja obožavam i kojoj nesvesno skoro uvek težim. Tako makar meni deluje, što nikako ne znači da sam stopostotno u pravu. Zato bih volela da čujem vaše mišljenje i krajni sud.

No, pre nego se raspišete u komentarima (iskreno se nadam da ćete to učiniti) podsetiću vas da na Instagramu zapratite Linea Letizia Instagram profil i tako budete u toku sa svim novostima koje se tiču njihove ponude. Ukoliko volite domaći dizajn, čije cene nisu neumerno visoke, a koji opet definišu upečtaljivi krojevi, materijali i modeli, ovo jeste profil koji bi trebalo da imate na svojoj ”Following” listi.

Nadam se da ćete uživati u fotografijama, a da će ova moja pastelna faza i vas inspirisati da jesenje dane obojite u nežnije tonove. Do idućeg posta… Vaša B.

wearing: pants & necklace: LILY TAILOR; t-shirt: JKobald; coat: DANICA ALEKSIĆ;

everything available in LINEA LETIZIA;

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post je urađen u saradnji sa Linea Letizia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

3 Responses

  1. Oh te palme! Kakav hit print! Divan je!
    Na savršen način si izbegla sladunjavost upravo tom majicom, sjajnom ogrlicom i naravno salonkama koje daju idealan kontrast!
    Ipak, majica mi ostaje favorit, jer ni ja nisam “pink devojka”… Mada, ko zna, možda i mene spopadnu lutke neki put, mislila sam da ni braon ne mogu da smislim u bilo kom obliku, pa sad tražim klasične čizme upravo u braon boji 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *