Under the bridge + Name of the Sheinside Giveaway Winner

01
Ovo je jedno od onih javljanja kada mi nedostaju reči. Verovatno zato što ih je danas već toliko izrečeno, te mi veče služi kao relaksacija od svega, pa i od priče. Razumećete što će ovo biti jedan kratak post. Barem kada je tekstualni deo u pitanju.
Nakon dužeg vremena, imala sam koji sat više da sa divnom Jovanom rekapituliram šta se to važno desilo od našeg prethodnog viđenja. Posao, ljubav, prijatelji, blog. Tema dovoljno, vremena i ne baš. Ipak, život je konačano malo usporio, i pružio luksuz odmora od svakodnevnice. Sve smo začinile fotografisanjem za blog, čiji su rezultati pred vama. Jak print na divnoj Oasap bluzi, i smireniji ostatak, bili su moj odabir za ovu sredu. Žute salonke, posle dužeg vremena nanovo su prošetale ulicama Beograda a boyfriend farmerice dale su dozu udobnosti i nehajnosti. Tu bi priča bila završena. Makar za ovo javljanje. Čekam vaše utiske! Do idućeg posta, pozdravljam vas. Vaša B.
P.S. Kašnjenje povodom proglašenja dobitnice Sheinside nagrađivanja nije bilo namerno, već je bilo posledica velikog broja obaveza usled kojih nisam stigla da ranije sve podatke proverim i uvrstim samo one valdine. Izvinjavam vam se na tome. Konačno, imamo srećnu dobitnicu! 
U pitanju je: Jelena Glogovac! Čestitam! 🙂
04

06
08
02
05
11
10
07
09
03
…veeeeliko hvala Jovani (Bonjour…JR) na divnim fotkama i divnom popodnevu! :*
wearing: blouse: OASAP; jeans: ZARA; blazer: SHEINSIDE; shoes: BERSHKA;
bag: ROMWE; necklace: OASAP; rings: H&M, PARFOIS; sunglasses: PARFOIS;
hair: ARTEGO HAIR STUDIO (popust od 50% za sve čitaoce mog bloga i dalje važi; za sve informacije o cenama i tretmanima javite mi se na jedan od mejlova)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

26 Responses

 1. Taman kad su mi već svi modni blogovi dosadili, i sve mi devojke izgledaju identično u toj sumanutoj potrebi da ‘budu drugačije’, ti me podsetiš da ima jedna koja zrači individualnošću, šta god da obuče.

 2. lijepo ti stoji ovaj model naocala.
  ps
  zasto su fotke blogera TOLIKO ogromne?:)

 3. Ovo je odlično!! 😉
  Super fora sa šarenim nakitom na šarenoj košuljici!
  Obožavam ove tvoje štiklice! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *