Vizantijski glamur za 21. vek

Mogućnosti i šanse za nova iskustva i poznanstva, koje mi je moj hobi/posao pružio, bez ikakave konkurencije zauzimaju primarno mesto na listi najpozitivnijih nuspojava bavljenja modnim blogingom. U današnjem postu posebno bih da se osvrnem na mogućnost upoznavanja interesantnih, kreativnih, drugačijih i u najboljem mogućem smislu specifičnih ljudi, koji ne samo da su mi svojim prisustvom neizmeran broj puta ulepšali dan, već su me inspirisali i naterali da se još jače zalažam za ono što radim i u šta verujem. Katarina Čudić je svojim radom, ali i ni malo lakom životnom pričom, uspela da mi jedno, tek standardno prepodne, učini onim za prepričavanje. Istoričar umetnosti i školovani gravur, sa porodičnom tradicijom bavljenja izradom nakita, Katarina mi je već u prepisci o našem nalasku delovala posebno. Da bi naš susret i potvrdio o kako se jakoj i jedinstvenoj osobi radi. Njena ličnost podsećala je na njen nakit. Specifičan, otporan, drugačiji.  Izrađen isključivo od srebra, Nakit koji vas vraća u doba njene inspiracije: srednjeovekovnu Srbiju. Sa druge strane, Katrina je okrenuta modernom i inovativnom, te ću biti slobodna da njen rad definišem, kao vizantijski glamur za 21. vek. Upravo takvim vidim i komad (moj omiljeni!) koji sam ponela u današnjem postu. Neću biti lažno skromna, te ću zaključiti da ovakvim fotografijama dodatne reči nisu potrebne. Sve što mi preostaje jeste da vas uputim na Katarinin sajt i FB stranicu. Čeka vas nešto drugačija priča od onih na koje ste navikli, i nakit koji nije posledica trendova i želje za praćenjem istim. Već čista umetnost. Uživajte!

I have a pleasure to introduce to you Katarina Čudić. Amazing woman, who stands behind amazing pieces of jewellry, which you can see on her site, or FB page, and where you can also can reed more about her and her work. In todays post, I had a pleasure to wear one of her amazing silver necklace. Hope you’ll like this pohotos nad Katarina’s work. Enjoy!

0403
09
02
10
05

 

Katarina Čudić Jewellery Art & Design site &  Katarina Čudić Facebook Page

 

my makeup: BB cream: Bourjois 23 Beige Rose;
foundation: MaxFactor Facefinity Compact Foundation 03 Natural;
lipstick: Artdeco Dita Von Teese 615;
mascara: Max Factor False Lash Effect Mascara;
blush: Essence Breaking Dawn 01 Renesmee Red;
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

31 Responses

  1. jao bre brano batali vishe te tvoje poze iz burde od pre 20 god, staromodno je i smeshno 🙂

  2. Ogrlica je divna.Obično imam neku zamerku,ali ovaj put si fenomenalna.Odlično si našminkana i boja karmina ti odlično stoji.Izgledaš baš glamurozno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *