A za plažu – Kimono

090

Odmah ću vam reći da se ne brinite, jer se u Barselonu vraćamo već u sledećem postu. Do tada, samo na kratko idemo do španske Divlje Obale (Costa Brava), ne bih li vam pokazala jedan od ”plaža autfita’‘. U glavnoj ulozi prugasti kimono, inače ručni rad, ovde već često spominjanje teta Mire, moje šnajderke.
Ostali komadi su samo pratili zadatu temu.
Pa, devojke, ako ste u fazi priprema za odmor, moja preporuka je kimono: autentičan, elegantan, praktičan i što je najbolje upotrebljiv i za ”post-plaža” period. Nadam se da će vam se moja verzija dopasti! Do idućeg posta veliki pozdrav i poljubac za sve! Vaša B.
 Until the next post, when we will return to Barcelona,  we are going on a short sail to Spain’s Wild Coast (Costa Brava), so I can show you one of my beach looks. In the main role is striped kimono, handmade piece. If you are preparing for the holidays, kimono is my recommendation : authentic, stylish, practical and usable for the post-beach time. I hope you will like my version of it!
Until next post a greeting and a kiss for all! Your B.

080
081
082

083
084
085
085a
086a
088
087
089

wearing: swimsuit: WOMEN’SECRET; shorts: MANGO; kimono: HANDMADE;
bag: BENETTON; slippers: STRADIVARIUS;
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

49 Responses

  1. super ideja
    ja sam gledala taj materijal danima, ali mi je uvek bio previse providnjakast za po gradu
    zato je u ovoj varijanti savrsen :*

  2. Uvijek savrsena, vec mi je neugodno tolko te hvaliti. Draga, nepogresiva si cak i za plazu a to je znak pravog iskonskog stila! A noge da ne spominjem.. Divna <3

  3. Divno izgleda, ja imam jedan ali je sareni. Upala mi je u oci knjiga – Sicilijanac je meni broj 1, citala sam je sigurno desetak puta i nije mi dosadila 🙂

  4. savrseno! kimono izgleda perfektno, narocito smart izbor materijala, dezena i naravno nacin na koji ga nosis… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *