Novogodišnji praznici u Atini – četvrti dan (VLOG + OUTFIT)

Pre bilo kakavih informacija u vezi sa današnjim postom, dugujem vam izvinjenje za izostanak objava u prethodnim danima. Nažalost, nisam najbolje uspela da se izborim sa vladajućim virusima te su me već dva pokorila u 2016. godini. Tako sam za samo 20 dana bila sam u dva navrata bolesna. Drugi put upravo tokom prošle nedelje, kada nisam bila u stanju ni valjani SMS da napišem a kamoli čitav post. Zato, nadam se vašem razumevanju za ovaj poprilično spor januar kada je blog u pitanju. Obećavam vam da ćemo ekspresno ubrzati i da će dani pred nama biti poprilično sadržajni i uzbudljivi.

Upravo takav je bio i naš četvrti dan u grčkoj prestonici. Ako se pitate šta je bilo sa trećim pa smo ga tako olako preskočili, odgovor vas čeka u današnjem vlogu. Ali pre nego pogledate isti, imam potrebu da vam naglasim da ćete ovaj put čuti više priče jer sam imala želju da sa vama podelim makar delić meni izuzetno interesantnih atinskih zanimljivosti. Uživam u takvim informacijama i sigurna sam da će i među vama biti mnogo onih kojima će podjednako biti zanimljivo da ih čuju. A o kakvim informacijama je reč i kako je generalno izgledao taj četvrti atinski dan saznaćete u nastavku ovog posta.

Nadam se da će vam prijati da deo ove nedelje, idealne za odmor i opuštanje, odvojite i za 18 minuta novog atinskog vloga. Do idućeg javljanja, najlepše vas pozdravljam… Vaša B.

P.S. Ne zaboravite da bacite pogled na vlog o prvom atinskom danu, a da onda pogledate i njegov nastavak.

01 03a02a 07a04a0509a06a11a10a12a08a14a13a

wearing: sweater: CREAM OF SCANDINAVIA; jeans: CHOIES; coat: JAGGER; scarf: SHEIN;
bag: SHEIN; sneakers: REEBOK; cap: ZARA; sunglasses: ZERO UV;
photos by me
camera used: Canon EOS 6D, lens: 25 – 105 mm, f4.
more information: Canon Srbija
video by me
camera used: Canon Power Shot N2 & Iphone 6S
more information: Canon Srbija & MTS
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

8 Responses

 1. Uživam u upoznavanju Atene s tobom… I super što si sve tako lijepo isplanirala pa mi možemo vidjeti. Ja bih više uživala u atmosferi i gastonomskim otkrićima, ali ti si odgovorna i sve si nam pokazala… divan prsten…divan stajlig, a opet tako udoban i da odlična šminka i izgled na kraju dana…

  1. Mnogo mi je drago da to čujem, draga Karmen! Inače, nije bilo teško snimati za vas. Da, jeste obaveza ali nekako sam imala utisak kao da delim sve svoje impresije sa svojim prijateljima samo se u isto vreme i snimam. I zaista, kada sam se vratila sa puta sve informacije o kojima sam pričala u vlogovima su u stvari bile informacije koje sam prenosila i svojim najbližima kada su me pitali kako smo se proveli. 🙂
   Hvala ti na svim lepim rečima na račun outfita i šminke! Veeeeliki pozdrav šaljem!!! Brana

 2. Draga Brano, uzivam u tvojim vlogovima, toliko interesantnih podataka, korisnih informacija o mestima u kojima si boravila, da imam osecaj kao da i ja putujem sa tobom. Sve pohvale za kadrove, fotografije, uopste za citav dizajn, sve je vrhunski odradjeno. Samo tako nastavi, zelim ti jos puno, puno putovanja i da nam sve to prenosis kroz vlogove! Veliki pozdrav!

  1. Draga Ana,
   do neba hvala na prelepim rečima! Mnogo mi je drago da ti se dopada moj prikaz Atine! I da, želela sam da ovi vlogovi zaista budu takvi da imate utisak kao da ste sa mnom na licu mesta i mnooooogo mi je drago ako sam u tome makar malo uspela! Veeeliki, najveći pozdrav šaljem!!! 🙂
   Brana

 3. Oduševljavaš me svakim postom iznova! Inače nisam fan vlogova, ali tvoji su veoma opuštajući. Takođe, kroz tvoj govor se vidi zainteresovanost da na najlepši mogući način prikažeš Atinu.
  Sve pohvale! 🙂
  joanalicious.com

 4. Čarobno! Bila sam letos u Atini, prelep grad zaista! Ali, mnogo mi se sviđa i u ovoj zimskoj varijanti i prazničnom ruhu! Fotografije su prelepe, kao i ti na njima, naravno! To se podrazumeva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *