Novogodišnji praznici u Atini – peti i šesti dan (vlog + outfiti)

I evo nas. Kod poslednjeg poglavlja moje atinske priče. Namerno sam prolongirala objavu ovog posta želeći da se malo odmorite od prethodnih vlogova i zaželite novog. Jer, ovaj večerašnji biće najduži i najsadržaniji. To ne treba da čudi s obzirom na to da sam u njemu propratila dva atinska dana, odnosno izlet do Korintskog kanala, Epidaurus nalazišta, Mikene, a onda i poslednji ”krug” po Atini, tokom kojeg smo konačno videli Agoru (u OVOM vlogu možete da pogledate šta nas je to sprečilo da je vidimo ranije) i upoznali pravi Anafiotiku. Naravno, ni ovaj vlog nije mogao da prođe bez šopinga, glavnog atinskog poroka. Ovaj put na meniju su se našli određeni beauty proizvodi. Koji tačno, saznaćete pri kraju današnjeg videa.

Poslednjih par minuta istog posvetila sam svojim krajnjim utiscima i impresijama o grčkoj prestonici. Čućete sa kakvim sam mislima krenula nazad za Beograd i sa kakvim ću se emocijama sećati ovog putovanja. Ujedno, osvrnula sam se i na sam proces vlogovanja, koje je tokom ovog putovanja bilo pravi izazov. Ipak, istinski sam uživala deleći sa vama sve ono što je meni bilo interesantno i vredno pažnje. Zapravo, trudila sam se da napravim sadržaj kakav i sama volim da čujem i vidim u formatima ovog tipa. Dakle, mnogo novih informacije o zanimljivim mestima i podjednako mnogo preporuka i korisnih saveta, sa ne mnogo intime. Na kraju, mogu samo da se iskreno nadam da sam uspela u zamišljenom i da ste i vi uživali u gledanju ovih vlogova koliko i ja u njihovom stvaranju.

U nastavku, čekaju vas fotografije najvažnijih momenata vloga ali i nekoliko fotografija moja dva outfita nošena u ta dva dana. Videćete da su Zara kapica i Reebok patike bili detalji kojih se nisam odricala, dok se ostatak kombinacija menjao. Doduše, ne i kolorit. Jednostavno, siva je bila moja boja tih dana.

I to bi bilo to za ovaj set travel javljanja. Novi postovi, ali i vlogovi, iz ove rubrike već su u planu tako da neću dopustiti da prođe previše vremena pa da se ponovo dotaknemo meni omiljene teme. Do tada, najlepše vas pozdravljam… Vaša B.

Pozorište u Epidaurusu Korinstki kanal Epidaurus - outfit Pozorište u Epidaurusu (2) Outfit Agora Atina (4) Agora Agora Atina Outfit Agora Atina (2) Agora Atina Plaka Atina IMG_3509Outfit Agora Atina (3) Anafiotika Atina IMG_3511Atina Outfit Agora Atina Atina Nacionalna bašta Atina

wearing:
first outfit: skirt: KOTON; coat: JAGGER; sneakers: REEBOK; bag: PARFOIS; cap: ZARA;
second outfit: sweatshirt: IVA STEFANOVIĆ za KONCEPT 45.0 ; pants: H&M; coat: CHOIES;
bag: MEXX; sneakers: REEBOK; cap: ZARA;
photos by me
camera used: Canon EOS 6D, lens: 25 – 105 mm, f4.
more information: Canon Srbija
video by me
camera used: Canon Power Shot N2 & Iphone 6S
more information: Canon Srbija & MTS
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

2 Responses

  1. Novi Branin post uz jutarnju kaficu…Nema boljeg nacina da mi pocne dantralalala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *