Portorož – iz drugog ugla

Iz Pirana, do kog smo ”skoknuli” u prošlom postu, vraćamo se u Portorož, odakle je sve i počelo kada je naše ovogodišnje letovanje u pitanju. Ono što vam nisam napomenula u prvom javljanju jeste informacija da smo odseli u Hotelu Apollo, koji je deo Life Class kompleksa i koji je poznat po odličnom wellness i spa centru. Ma koliko da se taj momenat može učiniti nebitnim na moru, nama je poslužio savršeno. Prvenstveno u nešto hladnijim danima, kakvih je bilo par tokom našeg boravka. Ujedno, činjenica da imate izbor u vidu zatvorenog i otvorenog bazena, pored plaže koja je odmah preko puta hotela, nikako ne može biti negativna.

Kada već pomenuh plaže, skrenula bih vam pažnju na plažu Meduza, plažu u okviru Alaya Beach kluba i Cacao plažu. Svaka je interesantna na svoj način, s tim da je ova poslednja najpovoljnija u pogledu cena ležaljki i suncobrana i ima najbolji prilaz moru. Neću vam otrkivati previše jer ćete sve tri imati prilike da vidite u sutrašnjem javljanju. Ali ne na fotografijama već u videu. Oh, da, došao je i momenat kada će konačno zaživeti i Brana’s Divine World YouTube kanal! Ono što sam odavno planirala konačno je realizovano ovog avgusta a opet u čast petogodišnjice bloga, koju ćemo proslaviti u oktobru. Činjenica da sam se udružila sa sjajnim timom koji stoji iza Human Made produkcije naveo me je da se konačno odlučim na ovaj dugo planirani korak. Međutim, o svemu tome više u sutrašnjem postu u kojem će i biti objavljen prvi Brana’s Divine World vlog, nastao upravo u Portorožu i Piranu.

Do tada prepustiću vas fotografijama večerašnjeg posta u kojem ćete videti još koju stranu Portoroža ali i hotelskog naselja St. Bernardin koja se nalazi između Portoroža i Pirana. Ujedno, videćete još jednu od mojih kombinacija za plažu. Kao muzička podloga svega tu je i Jovan Maljoković i meni izuzetno draga numera. Uživajte a mi se čujemo koliko sutra… Vaša B.

0198 070612 10 09
99 97 30
05
18 13 08
15 22 03
20
04 34

 

wearing: swimsuit: LOVE MARTINI; blouse & shorts: 6KS; sandals: NEW YORKER; bag: ZARA;
photos by Brana’s Divine World
used camera: Canon EOS 6D, lens: 25 – 105 mm 4.
more informations: Canon Srbija
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

8 Responses

 1. Video priče će biti sjajne.
  Ne bi se ti tek tako odlučila za to.
  Jedva čekam i podržavam :)!

 2. Samo pomenes svoj You Tube ja kliknem na Subscribe! Jedva cekam!!! 🙂

 3. YEEEEEEEEEESSSS!!!!
  Finally!!!! :-* :-*
  PS. fotografije su divne, stvarno zelim u Sloveniju 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *