Kopaonik leti – u mojoj verziji – Dan 2.

Prošlonedeljna subota na Kopaoniku. Ćudljiva i nepredvidiva. Smenjivanje kiše koja nije marila što smo već nogom u avgustu, i sunca koje se borilo junački sa teškim, tamnim oblacima nad Pančićem. Taman kada bi jedno posustalo, ovo drugi bi se nenadano pojavilo i tako u krug. Do večeri, kada je kopaonički mrak utišao oboje.

I pre dolaska na Kopaonik imali smo plan da jedno prepodne provedemo obilazeći okolinu na dva točka, odnosno biciklom. Da smo hrabrijii, uradili bismo to spuštajući se sa Pančićevog vrha stazom za to predviđenom. Kako nismo od tog soja ljudi (nažalost!), rešili smo da se držimo asfalta i provozamo putem ka Jošaničkoj banji. U odlasku, uživali smo u pogledu, svežini vazduha, tišini, slobodi… A onda je usledio povratak. Uzbrdo. Po suncu koje je baš tada rešilo da se pokaže. Sintagma ”aktivan odmor” sada je dobijala svoje pravo značenje. Po dolasku u centar turističkog kompleksa  imali smo utisak da smo upravo završili jedan jači trening. I znate šta? Neverovatno je prijalo. Jer nemam često priliku da vežbam u okolnostima kakve su kopaoničke. Niti da se nadišem takvog vazduha. I da pored sve muke i znoja uživam u takvom pogledu. I zato kažem vredelo je, i ponovo bih.

Nakon aktivnog prepodneva, usledilo je jedino mirno popodne na terasi Hotela Grand, na kojoj vas čekaju karirana ćebad, jer je ćudljivost planine kada je reč o vremenskim prilikama opšte poznata stvar. Još jednom divan pogled i još jednom onaj vazduh koji opija. I čaj. Jer jednostavno ide uz atmosferu. A kada nas je kiša sklonila sa terase, smestili smo se u hol hotela koji vas podseća na američke filmove o Božiću i luksuzne kolibe u kojoj odsedaju njihovi protagonisti. Jednostavno divna atmosfera što verujem da  će i fotografije koje slede posvedočiti. A kada smo već kod fotografija videćete i dve posvećene mojoj kopaoničkoj rutini kada je nega u pitanju. Naime, kako je planina mesto na kojem lice ume da izgori i tokom zimskih dana a kamo li letnjih, nisam se odvajala od svoje Vichy Capital Soleil BB kreme koja ima čak 50 spf faktora zaštite. Odličan izbor za letovanje, bilo na planini, bilo na moru. Spisak ostalih proizvoda čekaće vas na samom kraju. A sa krajem ove subote bližio se i kraj našeg kratkog kopaoničkog predaha. No, nedelja je konačno osvanula sunčana i vreme je bilo za istražiti prirodu kojom se ovaj kraj i njegovu stanovnici diče. No, to ostavljam za iduće javljanje… Do tada, srdačno vas pozdravljam! Vaša B.

02 (2)08060704 (2)02 (3)10549643_310867072428254_752676398_n05020301 (2)06 (2)

makeup proizvodi:  La Roche-Posay Effeclar Mat kao prajmer;
Vichy Capital Soleil BB krema; GOSH BB set za korekciju;
Mac rumenilo u nijansi Fleur Power; Artdeco All In One maskara;
NYX sjaj za usne u nijansi BLG04 Merengue; GOSH set za korigovanje obrva:
proizvodi za negu lica: Vichy Normader Hyaluspot za umirenje aktivnih akni;
La Roche-Posay Effeclar Duo + korektivna nega;
La Roche-Posay Effeclar penušavi gel za umivanje;
Vichy Idealia za negu pordučja oko očiju; 
wearing: sweater: TOM TAILOR; shorts: NEW YORKER; sneakers: REEBOK; bag: OASAP;
watch: TOMMY HILFIGER; bracelets: MILK&HONEY;
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Obrnuta filozofija

Ne postoji jedno pravilo kojeg se držim prilikom građenja outfit kombinacije. Nekada...
Read More

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *