Portorož – iz drugog ugla

Iz Pirana, do kog smo ”skoknuli” u prošlom postu, vraćamo se u Portorož, odakle je sve i počelo kada je naše ovogodišnje letovanje u pitanju. Ono što vam nisam napomenula u prvom javljanju jeste informacija da smo odseli u Hotelu Apollo, koji je deo Life Class kompleksa i koji je poznat po odličnom wellness i spa centru. Ma koliko da se taj momenat može učiniti nebitnim na moru, nama je poslužio savršeno. Prvenstveno u nešto hladnijim danima, kakvih je bilo par tokom našeg boravka. Ujedno, činjenica da imate izbor u vidu zatvorenog i otvorenog bazena, pored plaže koja je odmah preko puta hotela, nikako ne može biti negativna.

Kada već pomenuh plaže, skrenula bih vam pažnju na plažu Meduza, plažu u okviru Alaya Beach kluba i Cacao plažu. Svaka je interesantna na svoj način, s tim da je ova poslednja najpovoljnija u pogledu cena ležaljki i suncobrana i ima najbolji prilaz moru. Neću vam otrkivati previše jer ćete sve tri imati prilike da vidite u sutrašnjem javljanju. Ali ne na fotografijama već u videu. Oh, da, došao je i momenat kada će konačno zaživeti i Brana’s Divine World YouTube kanal! Ono što sam odavno planirala konačno je realizovano ovog avgusta a opet u čast petogodišnjice bloga, koju ćemo proslaviti u oktobru. Činjenica da sam se udružila sa sjajnim timom koji stoji iza Human Made produkcije naveo me je da se konačno odlučim na ovaj dugo planirani korak. Međutim, o svemu tome više u sutrašnjem postu u kojem će i biti objavljen prvi Brana’s Divine World vlog, nastao upravo u Portorožu i Piranu.

Do tada prepustiću vas fotografijama večerašnjeg posta u kojem ćete videti još koju stranu Portoroža ali i hotelskog naselja St. Bernardin koja se nalazi između Portoroža i Pirana. Ujedno, videćete još jednu od mojih kombinacija za plažu. Kao muzička podloga svega tu je i Jovan Maljoković i meni izuzetno draga numera. Uživajte a mi se čujemo koliko sutra… Vaša B.

0198 070612 10 09
99 97 30
05
18 13 08
15 22 03
20
04 34

 

wearing: swimsuit: LOVE MARTINI; blouse & shorts: 6KS; sandals: NEW YORKER; bag: ZARA;
photos by Brana’s Divine World
used camera: Canon EOS 6D, lens: 25 – 105 mm 4.
more informations: Canon Srbija

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

8 Comments

 • Reply August 20, 2015

  Marina

  Jako lepo Brano!
  Baš me zanima kako će izgledati tvoj youtube kanal. Srećno 🙂

 • Reply August 20, 2015

  Aleksandar

  “Subscribe” je upravo čekiran, jedva čekam prvi vlog! YT je jedan potpuno novi način komunikacije sa čitaocima koji je puno prisniji. Savršen dodatak Brana’s Divine world-u 🙂

  http://thestylecter.blogspot.com/

 • Reply August 21, 2015

  Di

  Video priče će biti sjajne.
  Ne bi se ti tek tako odlučila za to.
  Jedva čekam i podržavam :)!

 • Reply August 21, 2015

  Sofija Mircetic

  Samo pomenes svoj You Tube ja kliknem na Subscribe! Jedva cekam!!! 🙂

 • Reply August 21, 2015

  Katarina

  • Reply August 23, 2015

   Brana

   O daa, divan!!! 🙂 Gledala ga više puta! 🙂
   Hvala!!!

 • Reply August 22, 2015

  Milena

  YEEEEEEEEEESSSS!!!!
  Finally!!!! :-* :-*
  PS. fotografije su divne, stvarno zelim u Sloveniju 🙂

 • Reply August 22, 2015

  Tijana

Leave a Reply

Enter the number *