Izazovi Radost – Preporuka: pozorišna predstava, knjiga & blog

Znam, znam… Zabušavala sam. Poprilično. Toliko da sam spojila čitavih 8 dana bez posta. Iskreno, ne pamtim kada se to desilo. Ali, to ne znači da nisam radila. Ooh, radilo se punom parom. Samo na jedan drugačiji način. Putovalo se i sve viđeno na putovanjima beležilo, ne bih li vam pripremila što više zanimljivih putopisnih postova. I bome, vratila sam se pozamašnim materijalom, koji već uobličavam u postove i koji jedva čekam da podelim sa vama.

No, pre toga, vreme je za novu epizodu serijala ”Izazovi radost”. Već 25. po redu. A u njoj tri nova predloga kako da kvalitetno provedete svoje slobodne vreme. Prvi predlog, ujedno i odgovor na izazov koji mi je Aleks zadala u prethodnoj epizodi, biće priča o pozorišnoj predstavi koja me je  oduševila! O kom ostvarenju je tačno reč i šta su razlozi mog oduševljenja, saznaćete u novom videu. Ujedno, otkrićete i koju vam to knjigu od srca preporučujem, ali i do kog korporativnog bloga volim da skoknem.

Sve to vas čeka u 6 minuta nove epizode ”Izazovi radost” serijala kojoj vas prepuštam ovog trenutka… I po običaju, čekam vaše predloge, komentare, sugestije! Do idućeg javljanja… Vaša B.

P.S. Po obećanju evo imena dve dobitnice Clarisonic seta za negu kože lica. U pitanju su Željka Vesić, koja je pobednica Facebook nagrađivanja, i Aleksandra Veselinović (IG ime: unbreakable_lady) koja je pobedila na Instagram nagrađivanja. Najlepše hvala svim učesnicama! Srećnim dobitnicama čestitam i pozivam ih da me kontaktiraju putem FB stranice i IG profila kako bismo se dogovorile oko preuzimanja nagrada.

 

video by me
camera used: Canon EOS 750D
more information: Canon Srbija

*ovaj video nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *