IZAZOVI RADOST | S2E3 | Da sam na pustom ostrvu šta bih… slušala, čitala i gledala?

Nakon netipične prve i druge epizode serijala ”Izazovi radost”, Aleksandra i ja smo odlučile da i u slučaju treće i četvrte napravimo iskorak iz ustaljene šeme i ponovo vam pružimo dve specijal emisije. Ovaj put po sredi je tema: šta bismo to slušale, čitale i (u mom slučaju) gledale, kada bismo se našle na pustom ostrvu i bez mogućnosti ikakvog kontakta sa drugim živim bićima. Kako mi je tema bila i više nego interesantna i inspirativna, nadam se da će video slično delovati na vas te da će vas podstaći da i sami napišete svoje predloge na istu temu:  šta biste vi voleli da slušate, čitate i gledate kada biste se našli na pustom ostrvu, a da imate priliku da sebi priuštite dobru muziku, kvalitetnu knjigu i dragu seriju. Radujem se vašim odgovorima. Do idućeg videa i posta, budite mi pozdravljeni… Vaša B.

camera used: Canon EOS 6D, lens: 50 mm, 1.4.
more information: Canon Srbija

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

4 Responses

    1. Draga Anđo,
      da li misliš na dodavanje spiska u okviru opisa videa ili ovede na blogu? U okviru opisa videa spisak već postoji, a možda i ne bi bila loša ideja da spisak predloga postavim i u okviru teksta na blogu… Hvala na predlogu. 🙂

      1. Da, da..mislila sam ispod videa, kao npr kad u outfitu postu napises odakle je koji komad, nesto slicno tom konceptu, sazet spisak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *