BFW Choice: Saznajte šta vam domaći dizajneri predlažu za prolećni stilski update

BFW CHOICE Pop Up Store predstavlja izložbeno prodajnu postavku u Ada Mall-u sa atraktivnim modelima preko 17 domaćih dizajnera učesnika prestižne manifestacije Belgrade Fashion Week u organizaciji modnog studija CLICK. To je jedinstvena ponuda na našem tržištu gde se modeli domaćih dizajnera predstavljaju u nekom od shopping centara. Ponudu u radnji čine autentični, unikatni modeli autorske mode, a uz ženske i muške modele tu je i zanimljiv izbor aksesoara.

”Modu tretiramo kao umetnost, ali i kao biznis koji utiče na zajednicu. Podizanje svesti o problemima održivog poslovanja jedan je od glavnih fokusa ne samo modne industrije, već i brojnih građanskih inicijativa i aktivista. Kroz reviju i diskusiju videćete koji su to aktuelni trendovi, kako razmišljaju neki novi, talentovani, mladi umetnici, biće postavljena mnoga društveno odgovorna pitanja, akcenat će se staviti na društvene i ekološke aspekte modne industrije i rešenja i konkretne predloge za inovacije u modnom poslovanju”, kažu organizatori.

Među domaćim dizajnerima koji će predstaviti svoj rad za proleće 2021. naći će se Aleksandra Lalić, Dejana Momčilović, Predrag Đuknić, Ana Trošić Trajković, Jasmina Vujović – Get Up, Ljiljana Joksović – Lily Tailor, Boško Jakovljević , Milena Radović, Marija Handmade, Maja Radosavljević i drugi.

U subotu 15. maja od 17 do 19 časova održaćemo zanimljiv koktel i prolećne ukuse Mionetto proseca, a očekuje vas i DJ set kao i Fashion Talk panel u kojem će učestvovati:

  • Ivan Radojčić, NOIZZ Fashion editor
  • Brana Antović Aleksić, naša glavna urednica
  • Boško Jakovljević
  • Nenad Radujević, direktor modnog studija CLICK

 

Tokom večeri biće predstavljen i popularni italijanski kozmetički brend KIKO MILANO koji je u prizemlju Ada Mall-a otvorio svoju prodavnicu.

U susret predstojećoj sezoni, biće objavljen set fotografija koje opisuju ovaj prestižan koncept store. Kampanju potpisuje eminentni fotograf Nemanja Vojnović koji će biti zadužen i za koncept vizuala, dok će stajling radilti poznati influenseri.