Doživite grad sa vidikovca Palate Beograd

Vidikovac Palate Beograd ponovo je otvoren za posetioce. Tokom 4. i 5. maja u periodu od 11 do 18 časova moći ćete da razgledate našu prestonicu sa 22. sprata ove “pametne zgrade”, prve takve zgrade na ovim prostorima. Uz poštovanje svih epidemioloških mera, brzim liftovima stižete do vidikovca gde ćete onda imati oko pola sata vremena da uživate u prizoru i napravite divne fotografije.

Poseta ovom simbolu prestonice, osim užitka u pogledu koji ostavlja bez daha i omogućava vidik na ceo grad, pružiće vam i zadovoljstvo da pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija. Iznos prikupljen od prodaje ulaznica, dostupnih po simboličnoj ceni od 100 dinara, kompanija Marera Properties će duplirati i donirati korisnicima Crvenog krsta. Ulaznice se mogu kupiti na www.ticketline.rs od 28. aprila.

Stoga nemojte propustiti priliku koja se otvorila nakon gotovo četiri decenije koliko je prošlo otkako je zgrada zatvorena za posetioce. Možda je ovo najbolji način da zaokružite praznične dane i ujedno doprinesete sjajnoj humanitarnoj akciji.