Marketiranje: letnji market hand made proizvoda u Anti Shopu

Zaljubljenici u ručno pravljene odnosno hand made proizvode lokalnih dizajnera imaće priliku da ovog vikenda, u nedelju 27. juna od 13 do 21h posete otvoreni letnji market u bašti Anti Shopa (Cetinjska 15, ispred Elektropionira). 

Reč je o prvom po redu Marketiranju, novoj gradskoj dizajn platformi posvećenoj promociji i plasiranju proizvoda lokalnih dizajnera i okupljanju stvaralaca domaće dizajnerske scene.

Kako je prvi događaj posvećen ručno rađenim proizvodima i dizajnu, posetiocima će se predstaviti upravo takvi brendovi. To su: Dellgardo Street Wear, Ant t-shirts by Marija Radumilo, Dharma Yoga Wear by Aleksandra Ranković, Ostoya Wear, Oposum Bags, Blejboj novčanici, 1.be_unique, Šare ra, Liva Socks Doll, Koatye, Uncutove kreacije – Uncut creations i Mačkarenje.

Kako navode organizatori, Marketiranje na ovaj način pruža podršku u kupovini domaćeg, podstiče umetnički i dizajnerski rad, ali i neguje unikatne komade, održiv pristup i cirkularnu ekonomiju. Stoga nas na nekim od narednih Marketiranja očekuju i aksesoari, unikatni nakit, stvari za kućne ljubimce, decu, predmeti za kuću, umetnički radovi, skulpture, ali i second hand razmene i tematski pop-up i showroom događaji na kojima će biti predstavljena lokalna dizajn i art scena.

Ulaz je besplatan.

Foto: Šare Ra