Marketiranje u julu: upoznajte lokalne dizajnere ovog vikenda

Nova gradska dizajn platforma “Marketiranje” i u julskom izdanju nastavlja sa promocijom i plasiranjem proizvoda lokalnih dizajnera i okupljanjem stvaralaca domaće dizajnerske scene. 

Kroz otvoreni letnji market u bašti Anti Shopa (ispred Elektropionira, Cetinjska 15) u subotu 24. jula od 15 do 21h i u nedelju 25. jula od 15 do 23h više od 20 dizajnera predstaviće aksesoare, unikatni dizajnerski nakit, dizajnerske torbe, cegere, ručno pravljenu kozmetiku…

U subotu 24. jula predstaviće se: Njata Shiz nakit, Oposum Bags, Vezulja, Šara, Bi Žu, Numen Porcelain, Misirlou Nakit, Rags for Bags, Sik ili Frik, Tikolo by Tijana, Kozorog i BIUZE jewelry.

U nedelju 25. jula svoje proizvode plasiraće: Polimerclay Jewelry, Vezoterija, Unlimited Jewelry, Joes handmade, Sweet Hobby, Prirodna kozmetika i tačka, Šare Ra, Pregršt svega, Vemart nakit, Torbe i cegeri by Mirjana Radović i Bezo tekstil.

Predstavljajući dizajnerske radove i aktuelne kolekcije “” želi da pruži podršku u kupovini domaćeg, podsticanju umetničkog i dizajnerskog rada, ali i u negovanju unikatnih komada, održivog pristupa i cirkularne ekonomije.

Na nekim od narednih događaja biće predstavljeni i predmeti za kuću, umetnički radovi, skulpture, garderoba, a organizatori najavljuju i second hand razmene i tematske pop-up i showroom događaje na kojima će biti predstavljena lokalna dizajn i art scena.

Ulaz je besplatan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *