Pronađi kemp u sebi: Interaktivna avantura kemp stila u Ostavinskoj galeriji

Da li ste spremni da pronađete kemp u sebi i upustite se u interaktivnu avanturu kemp stila? To možete da učinite počevši od večeras u 18h, kada se otvara izložba “Pronađi kemp u sebi … !?” u Ostavinskoj galeriji, KC Magacin (Kraljevića Marka 8).

Tokom otvaranja očekujte kemp muziku, osveženje, posluženje, dobro raspoloženje i opuštenu atmosferu. Kemp stil vam omogućava da se obučete u prenaglašenom stilu, te ako niste kad imali prilike da nosite šareno perje, animal prinove, šljokičaste dezene i istaknutu šminku – ovo je prilika.

U okviru sedmodnevne izložbe u Ostavinskoj galeriji imaćete priliku da saznate više o kemp stilu i društvenim pitanjima koje taj stil pokreće.

Tri su prostorije koje možete posetiti do kraja izložbe:

  • Chill-out zona ili “mesto za bleju” – gde ćete imati prilike da se sklonite od vrućine ili kiše, osvežite se, popričate i razmenite mišljenje sa drugim zanimljivim ljudima.
  • Prostor izložbe “Pronađi kemp u sebi” očekuje vas zanimljiva priča inspirisana radovima mladih istraživača oslikana kroz interaktivnu scenografiju i kostimografiju, gde možete napraviti i fotografije za uspomenu.
  • Radioničarski prostor – ovde vi stvarate kemp! Očekujte brojne interaktivne radionice gde ćete imati prilike da saznate više o kempu, ali i više o sebi samima..

 

Detalj izložbe iz Ciglane

Ulaz je besplatan tokom celokupnog trajanja izložbe, kao i na samim radionicama. Zbog mera opreza i kapaciteta prostora Ostavinske galerije neophodno je prethodno prijaviti se za učešće na radionicama.

Za raspored radionica prijavite se putem kontakt forme na sledećem linku: https://www.popsubup.org/camping-the-trash-out.

Na projektu su radili kostimografi Anja Knežević i David Lulić, zatim scenske arhitekte Ana Škrbić, Nina Papić i Stefan Spirovski. Istraživački tim se čine: Vladimir Milisavljević, Tamara Tica, Tatjana Ristić, Smiljka Čarabaja, Jelena Beočanin, Jelena Jovanović i Ana Samardžić. Za dizajn vizuelnog  materijala zadužena je Andrijana Stefanović, dok izložbeno iskustvo su osmislili kustosi Ana Milovanović i Uroš Đurović. A tu je i volonterski i menadžerski tima Muzeja popularnih i supkultura.

Projekat je podržan od strane Princ Klaus Fonda iz Amsterdama. Partneri na projektu su Coca-Cola HBC Srbija, Klub istoričara umetnosti, Festival Dev9t i Ciglana, KC Magacin i Božidarac 1947. Glavni medijski pokrovitelj je PR tim Fakulteta političkih nauka, a partner završnog filma je Gle.tv.

Facebook: Pronađi kemp u sebi … ! ?

Instagram: @popsubup