Vikend u prirodi: Kišobran organizuje prvi piknik u Beogradu ove sezone

U parku ispred Muzeja savremene umetnosti u Beogradu ove nedelje, 20. juna biće organizovan celodnevni piknik, koji već petu godinu zaredom pod sloganom “Odvedimo grad u prirodu” priređuje organizacija Kišobran.

Posetioci će moći da uživaju u yoga seansama i turama za decu i odrasle na temu mitova, bajki, cikličnosti prirode. Biće i muzike za koju su zaduženi Feloneezy i Phillie P, kao i hrane i pića za šta su zaduženi Zaokret, Kabinet i Burger House.

”Biće organizovani i punktovi za reciklažu i odnošenje otpada, kako bismo park ostavili u prvobitnom stanju za sve ljude koji će poželeti posle nas da malo odmore na sveže pokošenoj travi” – poručuju iz Kišobrana,

S obzirom na to da će istog dana u Muzeju biti otvorena i izložba Efekat pregleda, koja se bavi raznorodnim ekološkim pitanjima, svi koji dođu na piknik moći će dobiju popust od 50 odsto na ulaznice.

Na piknik, koji traje od 12 do 21h može doći svako ko želi, a organizatori poručuju da se obavezno ponesu ćebići i kreme za sunčanje (što vam i mi preporučujemo).