Webiz Re:konekcija – Šta se krčka u svetu digitala?

Internet trgovina ubrzano raste i  sve je više frilensera u Srbiji. U ovakvim okolnostima, gde je Srbija jedna od top 10 frilens zemalja na svetu, održavanje festivala posvećenog dešavanjima u digitalnom svetu postaje neophodno. Začetnik prezentovanja aktuelnih dešavanja u eri digitalizacije upravo je Webiz festival koji se održava 16. i 17. septembra u beogradskom Event centru “Just & Lobby”.

Webiz festival će tokom ova dva dana predstaviti najnovija dešavanja iz oblasti digitalnih zanimanja, kao i uspešne startup priče, srpske superklastere, rezultate prve crowdinvesting platforme u Srbiji, globalnu platnu platformu Payoneer, predstavnike kreativnih zanimanja i umetnosti koji se sve više prilagođavaju digitalizovanom okruženju.

Festival će ugostiti mnogobrojne predstavnike medija, najuticajnije govornike iz aktelnih zanimanja 21. veka, kao i sve poštovaoce edukativnih sadržaja.

Drugog festivalskog dana, dva autentična predavača – Nedim Šabić i Aleksandar Stanić (dropšiping), koji su ujedno i osnivači najtraženijih kurseva današnjice, održaće prvoklasne radionice. A posetioce tokom oba festivalska dana očekuju i networking žurke, a uz podršku zvaničnog festivalskog partnera, Kompanije Payoneer, biće organizovana i sjajna nagradna igra.

Webiz uspešno promoviše raznovrsne informacije iz oblasti tehnoloških inovacija i putem blog sadržaja, pa se posetioci Hub rubrike tako mogu upoznati i sa forex trgovinom i mnogim drugim aktuelnim temama.

Ulaznica košta 6000 dinara, a celokupan program pogledajte na ovom linku.

Webiz je nastao kada je tim entuzijasta 2013. osnovao prvi konferencijski format u cilju promovisanja najrazličitijeg edukativno – informativnog sadržaja nakon čega je usledila velika zainteresovanost publike.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *