Dnevni vlog: moj petak u 30 minuta

Prešla sam dug put od momenta kada su mi vlogovi bili krajnje neinteresantan vid sadržaja za snimanje, do trenutka kada istinski uživam u njihovoj realizaciji. Možda sam subjektivna, ali čini mi se da se iz vloga u vlog sve više primećuje kako mi ovaj format postaje sve draži. Zapravo, ja ga doživljavam, i trudim se da u tom pravcu i usmerim svaki vlog, kao vizuelnu formu u kojoj ima nečeg ličnog, ali je zapravo naglasak na preporukama najrazličitijeg tipa.

Tako u najnovijem vlogu delim sa vama segmente svoje radne svakodnevice, ali vas zatim upoznajem sa dvema divnim damama koje stoje iza podjednako divnih domaćih brendova (Helena Scrittore & Golden Bee Shoes). Nakon toga, vodim vas do studija Umetnost 2.0, gde ćete sresti neke kreativne i zanimljive ljude koje obavezno morate potražiti na društvenim mrežama (linkovi do njihovih profila vas čekaju u opisu videa).

Za kraj, ostavila sam higlight tog petka, koji sam nekako uspela da spakujem u 30 minuta: bioskopsko veče kod kuće. Uz pomoć jednog od brojnih projektora EPSON kompanije, imali smo priliku da umesto odlaska u bioskop, bioskop dovedemo kući. Na zidu dnevne sobe odigrala se projekcija filma ”Mother”, koji nam je bio na listi već duže vreme. Jedan kabal i nekoliko klikova kasnije, uživali smo u pravom bioskopskom iskustvu, minus okolno šaputanje, vrpoljenje, glasno grickanje kokica i još glasnije ispijanje sokova, a plus mogućnost pauziranje kad god vam se prohte. Beše to zaista divno veče koje sam posvetila osmogodišnjici svog bloga. Neplanirano doduše, jer sam u gužvi i haosu potpuno zaboravila da na malo konkretniji način obeležim taj dan.

Shame on me!

Ispraviću se, obećavam. Sada vas konačno prepuštam najnovijem vlogu i čekam vaše komentare. Izuzetno volim da ih čitam, zato se nemojte štedeti. Do idućeg, najsrdačnije vas pozdravljam…

 

ALL PHOTOS BY BRANA’S DIVINE WORLD

Kamera: Branislava Antović
Montaža: Nemanja Maraš
Model fotoaparata korišćenog za snimanje: CANON EOS 6D
Više informacija na canon.rs

 

*ovaj post je urađen u saradnji sa kompanijom Epson 

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *