Izazovi radost – Predlog novogodišnjih poklona: za nju, njega i oboje

O darivanju i lepoti istog pisala sam u nekoliko navrata na blogu. A opet, imam potrebu da na ovu temu pišem iznova i iznova. Jer, čini mi se da zaista nema ničeg lepšeg no malim znakom pažnje nekome izazvati osmeh i onaj specifičan pogled koji u isto vreme otkriva iznenađenje, oduševljenje i znatiželju.

Međutim, ovaj put reših da preskočim pisanje i da vam se na pomenutu temu obratim direktnije i neposrednije – kroz novu epizodu serijala ”Izazovi radost”. Da, biće drugačija od prethodnih ali će u suštini imati isti cilj kao i sve ranije epizode: da inspiriše i podstakne da obradujete sebe ali i vama najdraže. Ovaj put ići ću sa pet direktnih predloga kako da to učinite. Jedan je posebno važan i ima veze sa aktuelnim Coca-Cola novogodišnjim karavanom i akcijom tokom koje se organizovano prikupljaju knjige za sve mališane bez roditeljskog staranja. O tome kako možete da učestvujete u ovoj sjajnoj akciji i na koji način je ista osmišljena čućete ukoliko čim pre kliknete na ”play”. Ujedno, saznaćete i koji su moji predlozi idealnih novogodišnjih poklona za nju, njega i oboje a sve u svrhu širenja radosti u ovom istinski posebnom periodu godine. Zato nadam se da ćete uživati gledajući novu epizodu našeg malog serijala i da ćete po odgledanom videu dobiti želju i poriv da nekog vama dragog ili pak nekog potpuno nepoznatog obradujete i inspirišete da učini isto. Jer, radost jeste zarazna, stoga ne bojte se da je širite. Do idućeg videa i posta… Vaša B.

Kamera & montaža: HUMAN MADE STUDIO

Neizmerno hvala HUMAN MADE Studiju na podršci i volji da zajedno učinimo serijal ”Izazovi radost” što zanimljivijim i boljim.  

 

———————–

* Ovaj post i video su deo akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria.

 

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

9 stvari koje su me radovale u januaru

Drugo izdanje najnovije rubrike na BDW-u je tu. Osvrćem se na 10...
Read More

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *