Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Izazovi radost – Predlog novogodišnjih poklona: za nju, njega i oboje

O darivanju i lepoti istog pisala sam u nekoliko navrata na blogu. A opet, imam potrebu da na ovu temu pišem iznova i iznova. Jer, čini mi se da zaista nema ničeg lepšeg no malim znakom pažnje nekome izazvati osmeh i onaj specifičan pogled koji u isto vreme otkriva iznenađenje, oduševljenje i znatiželju.

Međutim, ovaj put reših da preskočim pisanje i da vam se na pomenutu temu obratim direktnije i neposrednije – kroz novu epizodu serijala ”Izazovi radost”. Da, biće drugačija od prethodnih ali će u suštini imati isti cilj kao i sve ranije epizode: da inspiriše i podstakne da obradujete sebe ali i vama najdraže. Ovaj put ići ću sa pet direktnih predloga kako da to učinite. Jedan je posebno važan i ima veze sa aktuelnim Coca-Cola novogodišnjim karavanom i akcijom tokom koje se organizovano prikupljaju knjige za sve mališane bez roditeljskog staranja. O tome kako možete da učestvujete u ovoj sjajnoj akciji i na koji način je ista osmišljena čućete ukoliko čim pre kliknete na ”play”. Ujedno, saznaćete i koji su moji predlozi idealnih novogodišnjih poklona za nju, njega i oboje a sve u svrhu širenja radosti u ovom istinski posebnom periodu godine. Zato nadam se da ćete uživati gledajući novu epizodu našeg malog serijala i da ćete po odgledanom videu dobiti želju i poriv da nekog vama dragog ili pak nekog potpuno nepoznatog obradujete i inspirišete da učini isto. Jer, radost jeste zarazna, stoga ne bojte se da je širite. Do idućeg videa i posta… Vaša B.

Kamera & montaža: HUMAN MADE STUDIO

Neizmerno hvala HUMAN MADE Studiju na podršci i volji da zajedno učinimo serijal ”Izazovi radost” što zanimljivijim i boljim.  

 

———————–

* Ovaj post i video su deo akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria.

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

2 Responses

  1. Svaka cast Brano na fenomenalnim predlozima, ali i na nacinu kako nam to prezentujes i na tome kako je video osmisljen i “sklopljen”. Meni se mnogo svidelo i imam utisak da bih mogla svaki dan da te slusam kako nam nesto novo otkrivas 🙂 Izuzetno si prijatna! Odlicno odradjeno!!! 😉
    ps. svidja mi se sto si stalno nasmejana tokom prezentovanja sadrzaja (to je nesto sto bih volela da je i u modnim postovima, ali to je sad druga tema) 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *