Izazovi Radost – Preporuka: događaj u Beogradu, koristan program & koristan sajt (za besplatne fotografije)

U momentu kada sam počela da pišem ovaj post, delovalo mi je kao da je od mog poslednjeg javljanja na blogu prošlo mnogo, mnogo vremena. A onda sam shvatila da smo se koliko već u sredu čitali. Međutim, haotičnost i sadržajnost proteklih dana, koje sam provela na jednom divnom, kratkom putovanju, o kojem ste već mogli više da saznate na mom Instagramu, FB stranici i Snapchat profilu (gde me možete svakodnevno pratiti pod imenom branyaudrey)i o kojem će uskoro biti reči i na blogu, stvorili su u mojoj glavi utisak da je sve trajalo mnogo duže no što jeste. Ujedno, iz istih razloga nisam bila u prilici da vam današnji post i novu epizodu serijala ”Izazovi radost” objavim po regularnom rasporedu u petak, već to moram učiniti danas. Zanimljivo, ovakav razvoj situacije dao mi je ideju o trajnoj promeni termina emitovanja našeg serijala s obzirom na to da petak nije baš najidealniji dan za bilo kakve online aktivnosti (sasvim razumljivo, rekla bih). Tako da ćete od ove epizode, Aleksandrin i moj serijal gledati upravo nedeljom – danom ko stvorenim za YouTube uživanje. Nadam se da će vam odgovarati ovakva promena, te da ćemo uspeti da vam ulepšavamo nedelju za nedeljom.

Zapravo, nadam se da ću u tome uspeti koliko već večerašnjom epizodom, koja je za mene posebno važna jer vas u njoj pozivam da se priključite jednoj fantastičnoj humantiranoj akciji BELhospice centra i tako sebi ulepšate slobodno vreme ali ujedno i pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija. O čemu je tačno reč saznaćete u samom videu, i to u okviru prve preporuke. Druge dve ticaće se slobodnog vremena ali zapravo dobro će vam doći i u poslovne svrhe. Naime, pričala sam vam o korisnom programu i korisnom sajtu, koji su meni olakšali posao u segmentu organizacije mejlova i potrage za kvalitetnim, besplatnim fotografijama. Ukoliko se i sami mučite sa ovim stavkama obavezno bacite pogled na video.

A na kraju istog, sačekaće vas i imena dobitnica ”Uređeni haos” nagrađivanja, organizovanog u pretprošloj epizodi.

Dakle, ima više razloga da koliko odmah kliknete na play i odgledate još jednu ”Izazov radost” priču. Nadam se da će vas ista inspirisati i da će vam biti od koristi. Obavezno mi javite ukoliko bude tako, jer vaši komentari, sugestije i preporuke neizmerno znače. Do idućeg videa, najlepše vas pozdravljam… Vaša B.

video by me
camera used: Canon EOS 6D, lens: 25 – 105 mm, f4.
more information: Canon Srbija
*ovaj video nije sponzorisan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *