Izazovi Radost – Preporuka: dokumentarni film(ovi), mjuzikl & knjiga

Kako vam najavih juče, u postu sa videom o geteborškim novitetima, nova epizoda ”Izazovi radost” serijala je tu! Nastavljam tamo gde je Aleks stala u prošlom izdanju, odgovaram na njen izazov i pričam vam o dokumentarnom filmu. Preciznije, o filmovima, i to onim koje potpisuje meni omiljeni reditelj dokumentarnog žanra. O kome je tačno reč i koji se filmovi po sredi, saznaćete u samom videu.

A za ovim preporukama slede i dva nova izazova za Aleksandru ali i sve vas koji gledate naš serijal. Prvi se tiče jednog izvrsnog mjuzikla, koji sam imala prilike da odgledam pre nekoliko večeri, dok je drugi posvećen knjizi koju sam nepravedno zapostavaljala sve ove godine. Ali kako je moja parola da za dobre stvari nikada nije kasno, odlučih da se konačno posvetim ovom književnom naslovu, ali i da mu posvetim koji minut nove epizode. Razlog? Ispravljanje nepravde. Kome načinjene i kako, saznaćete u samom videu. Zato, klik na play!

I da, spremite se na nešto drugačiji koncept no inače. Videćete već o čemu je reč! A kada to učinite, javite mi svoje utiske. Značiće mi zbog budućih epizoda.

Do idućeg posta, najlepši pozdrav. Vaša B.

video by me
camera used: iPhone 6S
more information: MTS

*ovaj video nije sponzorisan

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

3 Responses

  1. Hvala na preporukama! Volela bih gledati Jadnike ako budem bila u prilici. Knjigu sam citala u srednjoj skoli i dopala mi se bas, jako zanimljiv stil pisanja! Knjige i filmovi su uvek dobri predlozi, narocito kad se neko tako dobro razume u to i daje kvalitetne preporuke kao ti. 🙂

  2. Divne preporuke, a nekako mi budu jos draze kad vidim sa koliko uzivanja ti o njima pricas i kakve su utiske ostavile na tebe! Jedina zamerka na ovaj tip videa jeste ta sto ti se ruka stalno pomera dok snimas telefonom/kamerom, pa je malo teze gledati takav video (bar meni koja moram da nosim naocare dok sam za laptopom), ali za slusanje je isto uzivanje nije nikakav problem, jer kazem divno te je slusati 🙂 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *