Izazovi Radost – Preporuka: edukativni sajt, mesečnik, TV serija + ”Uređeni haos” nagrađivanje

Kako sam u samom videu pričala poprilično (možda i više no što je bilo potrebno 😉 ), maksimalno ću skratiti tekstualni deo ovog posta. Jer, petkom je sve podređeno video sadržaju i mom YouTube kanalu. A na njemu večeras startuje i moje prvo YouTube nagrađivanje u okviru kojeg ćete moći da osvojite 4 presimpatična planera sa potpisom ”Uređenog haosa”. O kojim tačno planerima je reč i koja su pravila za učestvovanje čućete u samom videu. Ali pre toga, po staroj, dobroj tradiciji, podeliću sa vama svoja 3 ovonedeljna predloga za kvalitetnije popunjavanje slobodnog vremena.

Počeću od izuzetno zanimljivog sajta, Freekomuna, koji se mora naći u bookmarku svakog domaćeg freelancera. Zašto? Saznaćete u samom videu, razume se. Pored ove priče, sačekaće vas i predlog na račun mog najsvežijeg otkrića (jučerašnjeg, preciznije govoreći) odnosno tek rođenih Beogradskih novina, koje zavređuju svu važu pažnju. I poslednji, ali nikako najmanje bitan predlog ticaće se… TV SERIJE! Iznenađenje, jel da?! Ali šta ću kada zaista uivam u kratkoj, serijskoj formi. Razlozi za to takođe su obrazloženi u videu. Dakle, sve ukazuje na to da morate čim pre kliknuti na play. Nadam se da ćete, nakon što to učinite, čuti nešto novo, zanimljivo i korisno.Do idućeg videa i blogo-javljanja šaljem velike pozdrave… Vaša B.

Planeri ''Uređeni haos''

photos and video by me
camera used: Canon EOS 6D, lens: 25 – 105 mm, f4.
more information: Canon Srbija
*ovaj video nije sponzorisan; nagrađivanje je organizovano u saradnji sa  brendom ”Uređeni haos”
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

4 Responses

 1. Obozavam ovaj serijal! Za vecinu vasih predloga sam cula od ranije, ali me obusevi svaki novitet kao i cinjenica da mlade blogerke skrecu paznju da na drugaciji nacin moze da se provede vreme.
  Uredjeni haos tj. Mariju pratim od ranije i njen planer je moja svakodnevnica. :))
  Moji predlozi su: 1. Predstava Voz, ali za malo stariju publiku koja ne bi dosla u pozoriste samo da vidi Sergeja Trifunovica, nego da napravi paralelu izmedju predstave i filma i malo drugacijeg pristupa glumi.
  2. Nezaobilazna Nacionalna geografija, casopis. Pocinjete da primecujete stvari koje nas okruzuju…
  3. I jedan edukativni izlet tj. tura upoznavanja Beograda, laguma. Organizuje ih go2 turisticka agencija. Upoznati Beograd i osetiti njegovu istoriju u 3sata setnje. Preporucujem vodica Nikolica, koji je napisao i divnu knjigu o Beogradu.

 2. Još jedna odlična epizoda izuzetnog serijala. Imam samo jednu malu primedbu – uglavnom su predlozi vezani za Beograd i beogradska dešavanja, pa se mi južnije osećamo zapostavljeno…
  Moja tri predloga možda neće biti preterano intelektualna – ali verujem da će biti zabavna i opuštajuća:
  1) Knjiga – “Priče iz života razvedene mame” Sanje Ciganović – duhovita, čitljiva, optimistična, baš onakva kakva nam treba za ova sumorna vremena. Preporučujem i njen blog “Um, drum i ostalo”.

  2) Muzika – vokalna grupa “Constantin” iz Niša, za one koji vole klape i a cappella pevanje.

  3) Serija – odlična “The Blacklist” i izuzetan James Spader kao Raymond “Red” Reddington.

  E sad imam jedan problemčić, nemam instagram profil, ali nadam se da me to neće diskvalifikovati i da se mogu bar nadati jednom planeru. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *