Izazovi Radost – Preporuka: televizijski paket, serija & izletište

Čini mi se da smo Aleks i ja koliko juče počele sa našom ”Izazovi radost” pričom, a evo nas već na korak od tridesete epizode. Činjenica da smo stigle do ovog broja epizoda, i da smo na našem serijalu vredno radile prethodnih 8 meseci, navela nas je na odluku o kraćoj letnjoj pauzi, sa kojom ćemo krenuti nakon sledeće epizode. Ali neka ljubitelji ”Izazovi radost” priče ne brinu, jer joj se vraćamo već početkom septembra. Do tada, dobro ćemo razmisliti na koji način je možemo dodatno poboljašti i učiniti kvalitetnijom i zanimljivijom. Ukoliko vi budete imali svoje predloge na ovu temu, bile bismo vam i te kako zahvalne da ih podelite sa nama.

No, pre nego se ja pozdravim sa vama za ovu prvu sezonu, redno je da vas upoznam sa sadržajem današnjeg izdanja ”Izazovi radost” serijala. U njemu odgovaram na Aleksandrin izazov u pogledu meni dragog izletišta u Srbiji, i pričam vam o Grzi, nadomak Paraćina. Zašto baš o ovom mestu i koji me to privatni razlozi vežu za isto, saznaćete u samom videu. Takođe,  sačekaće vas i priča o mojoj trenutnoj opsesiji u vidu jednog televizijskog paketa koji nudi sjajan izbor filmova i serija. U pitanju je PickBox, koji se može naručiti u okviru MTS Televizije, no o tome detaljnije u samom videu. A više detalja vas čeka i na temu serije koju sam sa uživanjem gledala ovih dana. I ne, nije po sredi krimi priča već, verovali ili ne, ljubavna drama. Za više informacija, klik na play.

Čekam vaše utiske, preporuke, sugestije i predloge na pomenute teme u videu ali i na koji način možemo dodatno poboljšati naše serijal. Unapred zahvaljujem na svakom vašem javljanju. Do idućeg posta i videa… Vaša B.

camera used: Canon EOS 650D
more information: Canon Srbija
*ovaj post nije sponzorisan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *