Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

IZAZOVI RADOST | S2E1 | 3 beogradska kutka koja morate obići (a kojih nema na turističkim mapama)

Nakon kraće letenje pauze, došao je trenutak da ponovo aktiviramo ”Izazovi radost” serijal, započnemo njegovu drugu sezonu i maksimalno se potrudimo da izazovemo radost kod svih vas koji nas i u narednom periodu budete pomno pratili.  Aleksandra Petrovski, moj saradnik i saučesnik u ovoj priči, i ja ćemo se potruditi da svake poslednje i prve nedelje u mesecu (novi termin objavljivanja ”Izazovi radost” epizoda!) budemo što inovativnije, zanimljivije i inspirativnije. U slučaju prve dve epizode to nam nije bilo ni najmanje teško jer je tema ”Izazova” bio Beograd i nekonvencionalna mesta i pojave u njemu. Dakle, sve ono što nećete naći na klasičnim turističkim mapama, a vredno je vaše pažnje. I upravo vas moji predlozi na račun 3 takva mesta čekaju u današnjoj epizodi!

Inspiracija za ovaj tip videa bila nam je odlična akcija kompanije ”Idea”, u okviru koje je otvoren konkurs za prijavljivanje ideja na temu lakšeg i lepšeg života u Beogradu. Dakle, ako imate bilo kakvu ideju na pameti a da se tiče Beograda i svakodnevnice u njemu, ispratite uputstva na sajtu www.bgvasihidea.rs, prijavite svoj predlog i nadajte se da će biti izabran za jedan od najboljih, pošto će upravo te ideje i predlozi biti realizovani uz pomoć kompanije ”Idea”. Jer, kako organizatori akcije kažu:

Ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara!

Ako mene pitate, ovo je akcija vredna svakog aplauza, pažnje i daljeg ”šerovanja” te se nemojte ustručavati da priču o njoj raširite među svojim prijateljima i poznanicima. Neka vam u tome pomogne upravo ovaj video koji prikazuje 3 primera kreativnosti, uz koje je Beograd postao lepši, interesantniji i neobičniji. Nama, a ovde mislim na moju malenkost i sjajnog Boška Timotijevića, koji stoji iza produkcije Human Made i sa kojim sarađujem još od prvog videa na mom YT kanalu, je bilo zadovoljstvo snimiti ga. Nadam se da će vama podjednako zadovoljstvo predstavljati njegovo gledanje. Do idućeg, najlepše vas pozdravljam… Vaša B.

Kamera & montaža: HUMAN MADE STUDIO

 

 

*ovaj post je urađen u saradnji sa kompanijom IDEA. 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

2 Responses

  1. Sjajno! Mnogo me raduje nova sezona serijala. 🙂
    Nestrpljivo čekam sledeću epizodu!

    P.S. Hvala tebi i Danki još jednom za postcrossing, uživam u ovom hobiju.
    Dok ne zaboravim, kako se zove crveni karmin koji često nosiš? Mnogo mi se dopada nijansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *