Web Dan Bor – moje predavanja na temu ”Blogovanje i novinarstvo”

Večerašnji post nije bio planiran. Međutim, kada mi je javljeno (hvala Nemanja i Ivane!) da je objavljen snimak mog predavanja sa Web Dana, skoro održane konferencije o internet preduzetništvu, te da ga mogu podeliti sa svojim čitaocima, shvatih da bi najbolji način za to bio zaseban post. Mogla sam da podelim link na društvenim mrežama, ali sam zaključila da bi ta objava usled mnoštva drugih brzo ”nestala sa vidika”. Ovako, uvek će biti tu, pa iako nemate vremena da sada preslušate predavanje, a interesuje vas o čemu sam to pričala, znaćete kako da snimak lako pronađete.

Za samo Web Dan iskustvo imam isključivo reči hvale. Ponovo se potvrdilo da, uslovno rečeno, ”manje” konferencije imaju daleko bolju organizaciju, zamisao i svrhu no one komercijalnije i slavnije. Zbog toga će ove ”manje” uvek imati moju preporuku i podršku. Posebno ukoliko se održavaju u nekom od manjih gradova Srbije, kao što je i sada bio slučaj. Jer, te konferencije su mnogo više od onoga što na prvi pogled predstavljaju. Naravno, one jesu sjajan vid edukacije, ali su ujedno i odličan način da se probudi grad u kojem se održavaju, zajednica podstakne na inovacije, učenje i napredak, a čitav region malo oživi. Fantastični mladi ljudi iz Zaječara i Bora (ove godine prvi put je konferencija održana dva dana i u dva različita grada) su najbolje pokazali kako se sve navedeno može postići uz malo truda i volje. Zato za njih od mene jedan duboki naklon. I veliko hvala što su me pozvali da budem deo ovog divnog događaja!

Ovim rečima vas pozdravljam i prepuštam snimku predavanja. Ukoliko budete imali bilo kakava pitanja o istom, javite se u komentarima. Do idućeg posta. Vaša B.

*moja posebna zahvalnost ide Milošu Petroviću, jednom od glavnih organizatora konferencije, na pozivu i prilici da se obratim divnoj publici u Boru! 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *