Teksas haljinica – modno iznenađenje sezone

Teksas haljina – modna epizoda koju sam doskora isključivo mogla da povezujem sa svojim lepim sećanjima na osnovnoškolske dane. I bila sam ubeđena da će tamo i ostati sve dok me pre nekoliko nedelja, u toku jedne od usputnih šetnji Mango radnjom, svojim jednostavnim a upečatljivim krojem nije privukla haljina od tamnog teksasa. Hoće li zvučiti izlizano ako napišem da je po sredi bila ljubav na prvi pogled? Ok, znam da hoće, ali ja nemam bolju komparaciju od ove, jer se upravo to i zbilo u kabini za isprobavanje. I od tog trenutka, retko se rastajemo jedna od druge. Pogotovo što se ona tako lako kombinuje uz komade najrazličitijeg tipa i stila, te svaki put izgleda drugačije, ne odajući utisak ”već viđenog”.

Ovaj put reših da je ukombinujem sa košuljom prugastog desena i neverovatno prijatnog materijala, uzetoj u Cream of Scandinavia radnji. Prateći vibe 90-ih, za koji opet ”krivim” haljinicu, odlučih se za choker ogrlicu i ranac kao dodatke, dok sam u pogledu obuće rešila da stvari preusmerim u nešto elegantnijem i ženstvenijem smeru, uz apsolutno omiljene sandale ovog leta. I kao krajnji rezultat dobili smo današnju outfit kombinaciju, u kojoj sam se osećala kao da ponovo imam četrnaest i kao da mi je ponovo najveća briga to da li ću ga videti posle škole. I čini mi se da se ta bezbrižnost da primetiti na fotografijama, nastalih u samom srcu Beograda, te zbog kojih mi čitav post ima onu turista-u-svom-gradu atmosferu. Sve to zajedno čini za mene jedan od dražih postova u ovoj godini. Nadam se da će sličan utisak ostaviti i na vas, te da će vas vratiti u neke bezbrižnije dane. A ako biste da se svakodnevno tako osećate, priuštite i sami sebi jednu teksas haljnicu. Deluje, verujte na reč.

Do idućeg posta… Vaša B.

P.S. Ne zaboravite na nagrađivanje u okviru kojeg možete da osvojite fantastičan set za uvijanje kose sa čak 8 nastavaka! Post sa nagrađivanjem čeka vas OVDE!

JT__1695 JT__1796 JT__1755 JT__1753 JT__1706JT__1719 JT__1716 JT__1764 JT__1766 JT__1690JT__1759 JT__1776JT__1770JT__1702

wearing: shirt: CREAM OF SCANDINAVIA; dress: MANGO;
sandals: CARVEL (Cravo Canela); backpack: ABADAY;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija
*ovaj post nije sponzorisan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *